Film Jacket 35, ΗΞΧ, Οδυσσέας Τζιρίτας

Αθήνα @ Ρομάντσο

Συγκροτήματα Film Jacket 35, ΗΞΧ, Οδυσσέας Τζιρίτας
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Film Jacket 35, ΗΞΧ, Οδυσσέας Τζιρίτας live at Romantso Rooftop

live

Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Ένα καλωσόρισμα στο φθινόπωρο με μία παρουσίαση για το The PR Foundation από τους Film Jacket 35 στο Ρομάντσο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, παρέα με τους ΗΞΧ και τον ανερχόμενο Οδυσσέα Τζιρίτα.

Film Jacket 35

Οι Film Jacket 35 δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από το να εκφράζουν τη δικιά τους άποψη για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στα διάφορα ερεθίσματα που τους προκαλεί η πόλη στην οποία ζουν και δραστηριοποιούνται -η Αθήνα.

Οι FJ35 έχουν επιρροές από τη 60’s garage/power pop σκηνή, καθώς και από πιο σύγχρονες indie μπάντες του εξωτερικού (No Age, Surf Curse).  Τον Ιανουάριο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ Limbo Mind & Infected Cells υπό την Body Blows Records και τον Μάιο του ίδιου έτους ακολούθησαν μερικά lives σε Γαλλία, Βέλγιο και στη συνέχεια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Σχεδόν αμέσως μπήκαν στην διαδικασία να ηχογραφήσουν καινούριο υλικό που είχαν ήδη έτοιμο, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του EP με τίτλο Zombie, το Σεπτέμβριο του 2018, ως προπομπό για το δεύτερο full-length άλμπουμ τους.

Με την προσθήκη του τρίτου μέλους, στο μπάσο, ο ήχος πλέον εμφανίζεται πιο καθαρός και συνεκτικός, ενώ η δύναμη και η ενέργεια παραμένουν το ίδιο έντονες. Το The PR Foundation κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019 σε παραγωγή της ίδιας της μπάντας μέσω του νεοσύστατου label Patari Records και σε συνεργασία ξανά με την Body Blows.

Facebook

Bandcamp

ΗΞΧ

Οι ΗΞΧ δημιουργήθηκαν το 2014 στην Αθήνα. Αρχικά με δύο και πλέον με τέσσερα έως πέντε μέλη, μπλέκουν στον ήχο τους πανκ ενέργεια με μπανάλ ποπ αναφορές και ψυχεδελικά κύματα.

Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ με έξι κομμάτια, ενώ το 2018 κυκλοφόρησε σε κασέτα το άλμπουμ με τίτλο Procrastination Killed My Vibe. Αποτελούν μέρος του νεοσύστατου αθηναϊκού label Patari Records και αυτό τον καιρό, μετά από λάιβ σε Αθήνα και επαρχία, δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό.

Facebook

Bandcamp

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΖΙΡΙΤΑΣ

Μόλις στα 17 του και με το ντεμπούτο Butterflies ανά χείρας, ο Οδυσσέας Τζιρίτας είναι το καλά κρυμμένο χαρτί του αθηναϊκού underground για το 2019.

YouTube

Bandcamp

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET