Rock Aid Festival: Αλέξανδρος & Αστικά Καβούκια, Tapeworm Electric, Grey River & The Smoky Mountain

Αθήνα @ Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Rock Aid Festival: Αλέξανδρος & Αστικά Καβούκια, Tapeworm Electric, Grey River & The Smoky Mountain Αθήνα @ Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Συγκροτήματα Rock Aid Festival: Αλέξανδρος & Αστικά Καβούκια, Tapeworm Electric, Grey River & The Smoky Mountain
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Διεύθυνση Κύπρου & Προύσσης
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

7th ROCK AID @ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου οι Αλέξανδρος και Αστικά Καβούκια, Tapeworm Electric, Grey River and the Smoky Mountain, ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας, με σκοπό την συλλογή φαρμάκων  για το κοινωνικό φαρμακείο και τροφίμων για τοις κοινωνικές δομές του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζοντας την βραδιά με δυνατές rock και ταξιδιάρικες folk μουσικές!

Σε αυτό το mini festival μοναδικό κόστος εισόδου θα είναι ένα κουτί φάρμακο ή τρόφιμο μακράς διάρκειας.

Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! Σας περιμένουμε όλους!!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:00
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης, Νίκαια
Ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο ή  τρόφιμο μακράς διάρκειας.

Με την στήριξη  του  Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Ενημερώσεις και νέα για την εκδήλωση:

facebook.com/rockaidnikaia

facebook.com/events/636468880203844

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Αλέξανδρος και Αστικά Καβούκια

«Αλέξανδρος & Τα Αστικά Καβούκια» ονομάστηκε το μουσικό σχήμα που συστάθηκε τον Μάη του 2014 για την παρουσίαση του 1ου (ανεξάρτητου) cd με τίτλο «Παραμυθάστυ»  σε μουσική, στίχους και βασικά φωνητικά από τον Αλέξανδρο Κουφαδάκη. Μετά από 5 χρόνια (2019) το σχήμα ανασυντάχθηκε και ενεργοποιήθηκε ξανά με περισσότερο rock ήχο και διάθεση και με αφορμή το επικείμενο 2ο cd που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την melon music. Το σχήμα δίνει  ιδιαίτερη έμφαση στον καυστικό, χιουμοριστικό και θεατρικό ενίοτε στίχο και απαρτίζεται από τον Αλέξανδρο Κουφαδάκη (φωνητικά/ακουστική κιθάρα), Βασίλη Ευαγγελάκη (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργο Δράκο (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστα Σπυράτο (κρουστά), Μανώλη Δελώτη (ηλεκτρικό μπάσο), ενώ η ηχογράφηση, μουσική επιμέλεια, μίξη και ενορχήστρωση των κομματιών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ή θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές μέλλον, έγινε από τον Βαγγέλη Χουβαρδά.

Facebook

Tapeworm Electric

Οι Tapeworm Electric είναι ένα δυναμικό Hard Rock κουιντέτο από την Αθήνα, αποφασισμένοι να βάλουν το βαρύ μελωδικό ροκ πίσω στη θέση του. Στα σοκάκια και τους δρόμους της πόλης. Επηρεασμένοι από τον βρετανικό ήχο των 70's αλλά και τον μαύρο ήχο των γκέτο της Νέας Υόρκης (της ίδιας περιόδου), οι Tapeworm Electric είναι

ένα συνονθύλευμα ψυχεδελικού Hard Rock και ρυθμικού Heavy Soul. Με μπροστάρισσα την Άργυρώ Ιγκιλιζιάν η μπάντα κινείται σε ανδροκρατούμενα μουσικά μονοπάτια αποδεικνύοντας πως η πατριαρχία στο είδος είναι πλέον παρελθόν. Οι βρώμικες κιθάρες του Νίκου Ψαρράκη σε συνδυασμό με το ογκώδες Hammond του Γιώργου Μπίζα δημιουργούν ένα δυστοπικά μελωδικό περιβάλλον το οποίο είναι χτισμένο πάνω στο μονολιθικό groove των Αντώνη Μιχαλακόπουλου (τύμπανα) και Γιώργου Κασαπίδη (Μπάσο).

Facebook

Grey River and the Smoky Mountain

Οι Grey River & The Smoky Mountain είναι μία πενταμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014.

Όπως προδίδει το όνομα τους κινούνται ανάμεσα στην Americana, το Folk και την Bluegrass αναμειγνύοντας συχνά στοιχεία Ιρλανδικής και Ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής.

Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα, όπως το Caravan Sessions Vol.1 στο οποίο ήταν και συνδιοργανωτές, το Prairie & Rust Fest Vol. 3, το 7th Music Highway Festival και το 3rd LET IT BEET FESTIVAL ενώ τον Απρίλιο του 2019 εμφανίστηκαν ζωντανά στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα".

Τον Μάρτιο του 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο «Something’s Wrong», το οποίο περιλαμβάνει 4 κομμάτια ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο τους LP «Captain Death» από την Ikaros Records.

Facebookfacebook.com/GreyRiverSmokyMountain

Bamdcamp: greyriverandthesmokymountain.bandcamp.com

Spotifyopen.spotify.com/artist/6uR0k2ROI1RiZ5KpMnr2bR

Youtube: youtube.com/channel/UCocuE-QU5o3P6Q0aWRThjyQ

  • SHARE
  • TWEET