The Steams, Filthy Animals, Colorgraphs

Ιωάννινα @ Castillo Bar

The Steams, Filthy Animals, Colorgraphs Ιωάννινα @ Castillo Bar
Συγκροτήματα The Steams, Filthy Animals, Colorgraphs
Ημερομηνία
Πόλη Ιωάννινα
Χώρος Castillo Bar
Διεύθυνση Ναπολέων Ζέρβα 2 & Πυρσινέλλα, Ιωάννινα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Steams w/Filthy Animals + Colorgraphs live at Ioannina

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 στις 9 μ.μ. @ Castillo bar

Οι The Steams επιστρέφουν στα Ιωάννινα με special guests colorgraphs σε solo εμφάνιση και τους ντόπιους Filthy Animals, την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Castillo Bar! 

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της επερχόμενής τους εμφάνισης στο φετινό Ejekt Festival στο πλευρό των The Cure, οι Αθηναίοι psych-rockers The Steams πραγματοποιούν το 3ο τους tour για φέτος, παίζοντας αυτή τη φορά σε Β.Ελλάδα και Σόφια. 

Το ντεμπούτο album τους “Wild Ferment” κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, κερδίζοντας θέσεις σε πάνω από 20 λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες του ’18, καθώς και την αγάπη του κοινού που τους αγκάλιασε στα φεστιβάλ Saristra, Ziria και Vrisi Tyrnavou. Κλείσανε την περσινή χρονιά με το πρώτο τους arena gig ως support act στον Peter Murphy (Bauhaus) και ανοίξανε το ’19 με μια sold-out εμφάνιση με τους Naxatras στο Gagarin 205. 

Η μουσική των Steams είναι εκεί έξω και σας προσκαλούν να την γνωρίσετε.

• Filthy Animals •

Eίναι μια μπάντα  που αποτελείται από τον Τζορτζ (φωνή, κιθάρα), τον Αποστόλη (ρυθμική κιθάρα, φωνή)τον Πανίκα (μπάσο)  και τον Τζιο (ντραμς)  και έχουν έδρα τα Γιάννενα. Είναι μαζί από τα μέσα Νοεμβρίου του 2017 και ο ήχος τους συνδυάζει άγρια φωνητικά, με επιθετικά ριφφ, δυναμικά ρυθμικά και μελωδικές μπασογραμμές δένοντας τα με ντραμς "παλιάς σχολής" που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Έχοντας μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως 1000mods, Naxatras, The Noise Figures,τον περασμένο Μάιο ηχογράφησαν και κυκλοφόρηαν το πρώτο τους EP με τίτλο "As Filthy As It Gets" και έρχονται να βάλουν φωτιά στα αυτιά των ακροατών.

• colorgraphs •

Βασισμένο στη φωνή και στο πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό όργανο, το project, ξεκίνησε σε ένα αθηναϊκό υπνοδωμάτιο το 2013 από την Σήλια Τσιούφη. 
Έκτοτε, είτε ως σόλο είτε ως τρίο (μπασο, τύμπανα, φωνή) το project έχει παρουσιάσει υλικό σε διάφορες σκηνές της Αθήνας - boiler , six dogs , romantso , μπάγκειον , ΚΕΤ, temple - καθώς επίσης κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ "GRADIENTS" τον Δεκέμβρη του ‘18.

Είσοδος: 5€

 

  • SHARE
  • TWEET