Prins Obi & The Dream Warriors

Αθήνα @ Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συγκροτήματα Prins Obi & The Dream Warriors
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Διεύθυνση Ευριπίδου & Δοϊράνης, Τ.Κ.: 176 74, Καλλιθέα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής ΚΠΙΣΝ

Music Escapades:

Prins Obi & The Dream Warriors

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 η μουσική ενότητα Music Escapades, που αναδεικνύει τη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή, επιστρέφει στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και παρουσιάζει τους Prins Obi & The Dream Warriors και το ομώνυμο άλμπουμ τους.

Οι Dream Warriors συνοδεύουν τον Prins Obi σε ένα ταξίδι εσωτερικό, με έντονη εκφραστική δύναμη και μια οπτικοακουστική ψυχεδελική ατμόσφαιρα επί σκηνής. Το αισθαντικό ηχόχρωμα, η χαρακτηριστική παρουσία των μουσικών οργάνων, οι εκφράσεις και οι κινήσεις των μουσικών, ο υποβλητικός φωτισμός και η ιδιαίτερη αισθητική προσέγγισή τους, όπως εκφράζεται μέσα από τα κοστούμια στις live εμφανίσεις τους, είναι στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα της μπάντας. Μιας μπάντας που με το δυνατό προσωπικό της στυλ μας ταξιδεύει σε μουσικές που μοιάζουν να είναι από άλλη εποχή, σε ένα στυλ ρετρό που ταυτόχρονα έχει μεταμοντέρνα και σημερινά στοιχεία.

Το άλμπουμ Prins Obi & The Dream Warriors, που ηχογραφήθηκε το 2018 και θα παρουσιαστεί στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, αποτελεί το ντεμπούτο του αθηναϊκού underground supergroup και την τρίτη ολοκληρωμένη δουλειά του Prins Obi μετά το The Age of Tourlou.

Συντελεστές:

Georgios Dimakis (Prins Obi),

Sergios Voudris, Pantelis Karasevdas, Kwstas Red Hood, Chris Bkrs και Christina Koziraki

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Οι συναυλίες της ενότητας Music Escapades, καθώς και η πλειονότητα των εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

Και αυτόν τον μήνα, οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην πλειονότητά τους πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Επιπλέον πληροφορίες για το ΚΠΙΣΝ:

  • To θερινό ωράριο λειτουργίας (1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου) είναι:

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Στίβος, Φάρος: 06.00-00.00

Κέντρο Επισκεπτών: 09.00-22.00

  • Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού-Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.
  • Εντός του ΚΠΙΣΝ λειτουργεί parking, χωρητικότητας 1000 θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τον τιμοκατάλογο επισκεφθείτε το SNFCC.org.
  • Στους χώρους του ΚΠΙΣΝ λειτουργούν σημεία εστίασης στην Αγορά, στο Κέντρο Επισκεπτών, στον Φάρο και στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.
  • Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi: SNFCC-FREE-WIFI.
  • Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ και αμαξίδια.
  • Το ΚΠΙΣΝ κατέκτησε την πλατινένια Πιστοποίηση LEED ως Πράσινο Κτίριο, την υψηλότερη δυνατή διάκριση για περιβαλλοντικά και βιώσιμα κτίρια. Το σύστημα παρέχει πιστοποίηση ότι ένα κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της αειφόρου δόμησης, με περιβαλλοντικά καινοτόμες πρακτικές αποσκοπώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ορθολογική χρήση του νερού, τη μείωση των εκπομπών CO2, τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος, την ορθολογική διαχείριση των πόρων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους. Η πλατινένια πιστοποίηση του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την πρώτη διάκριση αυτού του είδους για πολιτιστικό έργο τέτοιας κλίμακας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

  • SHARE
  • TWEET