The Cascades, Mosquito

Αθήνα @ DeathDisco

The Cascades, Mosquito Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα The Cascades, Mosquito
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 14 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Cascades (DE) with Mosquito (GR)

live @ Death Disco (26.10.2018)

Μία από τις πιο θρυλικές μπάντες του τευτονικού Γερμανικού γοτθικού ροκ θα επισκεφτεί τη χώρα μας για μια κ μοναδική συναυλία στα πλαίσια του Re-union tour τους. 

Μιλάμε για τους μοναδικούς THE CASCADES

Έχοντας στην πλάτη τους 30 χρόνια πορείας, οι THE CASCADES είναι από τις λίγες μπάντες του χώρου που μαζί με τους συνοδοιπόρους τους Dreadful Shadows, κατάφεραν να οδηγήσουν το Γερμανικό Goth Rock ψιλά στα underground charts με τραγούδια όπως τα “Babylon”, “Red Stars”, “Handful of Fear”, “Hexen Einmaleins”, “G.P.E. (just for you)”, “Ground Zero”, “Call of the Wild”, Wie Auch Immer” και τόσα άλλα!

Το 2018 τους βρίσκει πάλι όλους μαζί αφού ο αρχικός τους τραγουδιστής, και ίσως μία από τις καλύτερες γοτθικές φωνές της σκηνής (Markus Wild) επέστρεψε στην μπάντα μετά από 10 χρόνια απουσίας του!

Η συναυλία τους στο death disco θα είναι μόλις η δεύτερη στάση της Ευρωπαϊκής τούς περιοδείας μετά την εμφάνιση τους στο Autumn Moon festival της Γερμανίας, και θα παρουσιάσουν ένα best of από όλη την δισκογραφία τους καθώς και νέο υλικό από την επερχόμενη κυκλοφορία τους!

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας MOSQUITO. Μια μπάντα που πραγματικά έχει εντυπωσιάσει με τις τελευταίες της ζωντανές εμφανίσεις, και ήδη θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του κλασσικού γοτθικού ροκ. Δεν είναι τυχαίο ότι η πολλά υποσχόμενη Βραζιλιάνικη εταιρία Deepland Records τους υπέγραψε και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους “interlacing Eternity”, μια απο τις καλύτερες κυκλοφορίες της προηγούμενης χρονιάς.

Doors open at 20:00

Ticket: 14 euro

  • SHARE
  • TWEET