Les Au Revoir

Θεσσαλονίκη @ Αυλή All Day Bar Gastroteq

Les Au Revoir Θεσσαλονίκη @ Αυλή All Day Bar Gastroteq
Συγκροτήματα Les Au Revoir
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Αυλή All Day Bar Gastroteq
Διεύθυνση Ερμού 12
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Πέμπτη 14 Ιουλίου

Les Au Revoir Live @ Αυλή All Day Bar Gastroteq 
(Ερμού 12, Θεσσαλονίκη)

Έναρξη 23:00 | RSV: 694 696 5222

Fb event

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν να γεμίζουν με ηχοχρώματα δροσιάς το φετινό καλοκαίρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου εμφανίζονται ζωντανά για πρώτη φορά στην Αυλή All Day Bar Gastroteq (Ερμού 12, Θεσ/νίκη).

Το αγαπημένο συγκρότημα με την retro αισθητική καταφέρνει και αναπλάθει με μοναδική μαεστρία συνθέσεις του χθες αλλά και του σήμερα, από διάφορα είδη της μουσικής και διαφορετικά σημεία του κόσμου, σε bossa nova, swing και latin ρυθμούς. Σε κάθε live των Les Au Revoir, αυτό που διακρίνει το χαρισματικό μουσικό τρίο, είναι ότι καταφέρνουν να μεταδώσουν ένα στιβαρό ηχητικό αποτέλεσμα, με πλούσιες μελωδίες και γεμάτες ενεργεία ερμηνείες!

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, οι Les Au Revoir θα μας παρουσιάσουν το δικό τους ιδιαίτερο μουσικό χαρμάνι στην Αυλή All Day Bar Gastroteq σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά σημεία διασκέδασης της πόλης!

Οι Les Au Revoir είναι: 
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir Facebook page

Λίγα λόγια για την Αυλή: Το θρυλικό Monroe Backyard δίνει τη θέση του στην Αυλή, μια διαφορετική καλοκαιρινή ανάσα για τους λάτρεις της πόλης και των αισθήσεών της. Η καινούρια πρόταση συνιστά το ιδιαίτερο αποτέλεσμα του συνδυασμού της σύγχρονης ελληνικής μουσικής με την εκτενή wine list και το εκλεκτό μενού, που επιμελήθηκε ο Chef Μιχάλης Μωραΐτης. Τα προσανατολισμένα στις απαιτήσεις των θερινών αποδράσεων γαστριμαργικά εδέσματα και η πλούσια γκάμα από θελκτικά ηδύποτα και προσεκτικά διαλεγμένα ελληνικά, ιταλικά και γαλλικά κρασιά, υπόσχονται ένα ξεχωριστό ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο της απόλαυσης, της τέρψης, της διασκέδασης. Οι νύχτες στην πόλη δε θα είναι ποτέ πια ίδιες, τα βράδια θα γεμίσουν γεύσεις και αρώματα, υπέροχες ιστορίες είναι έτοιμες να γραφτούν.

  • SHARE
  • TWEET