The Nellcotes, Cosmicray

Θεσσαλονίκη @ Rover

The Nellcotes, Cosmicray Θεσσαλονίκη @ Rover
Συγκροτήματα The Nellcotes, Cosmicray
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Rover
Διεύθυνση Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 231 054 4304
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Τετάρτη 1 Ιουνίου

Οι Cosmicray special guest στο live των Nellcotes

Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη 22:00

Fb event

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου οι Cosmicray επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσουν μια special guest εμφάνιση στο Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα) και στο live των The Nellcotes. 

To indie rock συγκρότημα από την Ξάνθη έχει να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μια αξιόλογη και συνεπή μουσική πορεία. Tον τελευταίο χρόνο με την νέα του σύνθεση κατάφερε να διαδώσει ακόμα περισσότερο την φήμη του πραγματοποιώντας αρκετές live εμφανίσεις σε μεγάλα festival και stage. Πριν λίγες μέρες οι COSMICRAY μας παρουσίασαν την νέα τους κυκλοφορία “Look Up” και την ίδια ημέρα εμφανίστηκαν ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Τα στοιχεία που τους διακρίνουν πάνω στην σκηνή είναι οι επιβλητικές κιθάρες, που συνθέτει ο δημιουργός του group Άγγελος Μουρβάτης, άρτια δεμένες με το γενικό ηχητικό σύνολο, αλλά και οι ξεχωριστές φωνητικές ερμηνείες της  Χριστεφανίας Λουκίδου. 
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου η κοσμική μουσική ακτίνα των COSMICRAY θα περάσει από το Rover Bar στην Θεσσαλονίκη ανοίγοντας το live των The Nellcotes. 

Cosmicray Facebook page
Cosmicray - Look Up

Οι Cosmicray είναι:

Χριστεφανία Λουκίδου (Vocals)
Άγγελος Μουρβάτης (Lead Guitar)
Πέτρος Πισκιλόπουλος (Drums)
Πάρης Μουρβάτης (Electric Guitar)
Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Bass)

  • SHARE
  • TWEET