Emigre

Δράμα @ Chico Bar

Emigre Δράμα @ Chico Bar
Συγκροτήματα Emigre
Ημερομηνία
Πόλη Δράμα
Χώρος Chico Bar
Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου & Αγαθάγγελου, Δράμα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:10
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Πέμπτη 26/5 Les Au Revoir

Σάββατο 28/5 EMIGRE

@ Chico Bar (Δράμα)

Στα πλαίσια των μουσικών εκδηλώσεων Δραμοινογνωσία 2016, της μεγάλης γιορτής του οίνου που πραγματοποιείται στην Δράμα, οι Les Au Revoir την Πέμπτη 26 Μαΐου και οι EMIGRE το Σάββατο 28 Μαΐου θα εμφανιστούν ζωντανά στο Chico Bar (Ελευθερίου Βενιζέλου & Αγαθάγγελου) παρουσιάζοντας μας ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και κέφι! 

Λίγα Λόγια για τους Les Au Revoir

Το μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκη, σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την αγάπη του κοινού με τις γεμάτες ενεργεία εμφανίσεις του. Αυτό που τους κάνει τόσο ξεχωριστούς είναι ότι καταφέρνουν να αναμιγνύουν και να παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο μουσικό χαρμάνι που περιλαμβάνει ήχους παλιούς προσαρμοσμένους στο σήμερα. Στο ρεπερτόριο τους θα ακούσουμε μελωδίες και τραγούδια από παλαιότερες και νεότερες δεκαετίες, από διάφορα μέρη του κόσμου, σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς. Σε αυτή την τόσο έντονη δημιουργική τους περίοδο, οι Les Au Revoir ετοιμάζονται σε λίγες ημέρες να μας παρουσιάσουν την νέα τους κυκλοφορία που είναι μια διασκευή στην κλασσική επιτυχία του Μανώλη Χιώτη “Πολλές Φορές”.

Les Au Revoir Facebook page

Λίγα Λόγια για τους EMIGRE

Το επιτυχημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με την μακροχρόνια μουσική πορεία και την πάντα νεανική διάθεση, συνεχίζει ακόμα να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει προσωπικές τους δημιουργίες, αλλά και πρωτότυπες διασκευές. Με οδηγό τους την νέα τους κυκλοφορία “Τα Μεγαλύτερα Ταξίδια” μας κατευθύνουν σε μια ιστορική ανάδρομη στην pop, rock και dance μουσική σκηνή του τότε, αλλά και του σήμερα, που έχει ως σκοπό να καταλήξει σε ένα ξέφρενο party!

EMIGRE Facebook page

  • SHARE
  • TWEET