Inmost Ego, Prejudice Reborn, Υe Scurvy Dogs

Αθήνα @ Blackbird

Inmost Ego, Prejudice Reborn, Υe Scurvy Dogs Αθήνα @ Blackbird
Συγκροτήματα Inmost Ego, Prejudice Reborn, Υe Scurvy Dogs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Blackbird
Διεύθυνση Κλεισόβης 5
Τηλέφωνο 210-3300557
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Την Κυριακή 22 Μαΐου οι Inmost Ego παρέα με τους Prejudice Reborn και τους Υe Scurvy Dogs θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια δυνατή συναυλιακή βραδιά στο BUMS (Blackbird Underground Music Stage)!

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος: 6 ευρώ με μπύρα

INMOST EGO

Οι Inmost Ego σχηματίστηκαν το 2005 στην Αθήνα και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε γνωστά στέκια των Αθηνών, όπως το An Club, Bat City, Seven Sins, Second Skin, κ.λ.π. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει το demo «A Moment Before»  (2007), το EP «When Roses Fall» (2009), το άλμπουμ «...To The End» (2011) και το ΕΡ «Breathe» (2014). Η μουσική τους αποτελείται από σκοτεινούς ροκ ήχους με στοιχεία από το progressive και post rock. Σε αυτό το live, θα παρουσιάσουν σε πρώτη εκτέλεση μέρος από τον επόμενο δίσκο τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

PREJUDICE REBORN

Οι "Prejudice Reborn" ιδρύθηκαν το 2005 και είναι ένα πολυδιάστατο συγκρότημα. Μετά από αρκετά ΕP το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album "Elpis" στη "B-Otherside Record" ενώ στο τέλος της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν και το πολυσυζητημένο EP "Rock Rap Heavy" με τον Δημήτρη Μεντζέλο (Ημισκούμπρια). Το συγκρότημα έχει συμμετέχει με το κομμάτι "Phantom Lord" στο CD που κυκλοφόρησε το Metal Hammer το 2013 "and Covers for All..." ενώ νωρίτερα το 2012 διασκεύασε με τα Ημισκούμπρια το "ΜΕΘ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ" τo οποίο κυκλοφόρησαν τα ίδια τα Ημισκούμπρια σαν official video τους. Έχοντας ένα μακρύ κατάλογο οι "Prejudice Reborn" κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του 2016 το δεύτερο στούντιο album τους "Lord of Light" το οποίο διατίθεται σε ψηφιακή μορφή από όλες τις μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες (Bandcamp, iTunes, Spotify, Amazon Music κλπ.)

YE SCURVY DOGS

Υe Scurvy Dogs είναι ένα γκρουπ φίλων που δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε αντί για πρόβες, πίνουν μπίρες.Τον τελευταίο καιρό, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ηχογράφηση των τραγουδιών τους και να αρχίσουν τα live, για να ξεσκουριάσουν! Παίζουν rocκ 'n' roll στα όρια του punk και συνεχίζουν να πίνουν μπίρες!

  • SHARE
  • TWEET