Sixfornine

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Sixfornine Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Sixfornine
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Trailblazer Records

THE UNPLUGGED EXPERIENCE S02E12:
SIXFORNINE
Unplugged live στο six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ – D.J. set by D.J Jeremy

Οι SixForNine είναι μία από αυτές τις μπάντες που δεν δυσκολεύονται να βρεθούν στο προσκήνιο. Πολλοί ίσως το αποδώσουν αυτό στη συμμετοχή του Fotis Benardo (ex-Septicflesh, ex-Nightrage) στο σχήμα (αυτή τη φορά σε ρόλο vocalist), όμως αυτή θα ήταν η μισή αλήθεια. Η πλήρης αλήθεια είναι πως οι SixForNine είναι ένα από αυτά τα σχήματα που δεν φοβούνται και δεν διστάζουν να επενδύσουν σε αυτό που πιστεύουν και αγαπούν.

Η απαρχή του ομώνυμου ντεμπούτο album τους ήταν τα studio jams, γεγονός που τους καθιστά μια μπάντα ικανή για πειραματισμό και... επιρρεπή σε αυτόν. Όταν αυτό κυκλοφόρησε, ο εγχώριος τύπος άρχισε να παραμιλά, τόσο με το πως κατάφερναν να συνδυάσουν την prog νοοτροπία με την pop metal απλότητα, όσο και με το heavy groove αλλά και το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα (δουλειά του Αυστραλού παραγωγού Forrester Savell) που διακατέχουν το album στην ολότητά του.

Έχοντας ήδη καταγράψει στο ιστορικό τους, εντυπωσιακότατες ζωντανές εμφανίσεις στο πλευρό των Monster Magnet, Spiritual Beggars, Fates Warning και Nightstalker, την Πέμπτη 11 Ιουνίου οι SixForNine θα ανέβουν στη σκηνή του gigspace του six d.o.g.s., μην έχοντας στην ουσία να αποδείξουν κάτι, παρά να δώσουν μια άλλη (ακουστική φυσικά) διάσταση στο υλικό τους και να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο την δεύτερη season του “The Unplugged Experience”. The experiment succeeded, come live the experience.

LINKS:
• www.unplugged.gr
• www.facebook.com/unpluggedgreece
• www.sixfornine.com
• www.facebook.com/SiXforNine
  • SHARE
  • TWEET