Matchin' Punchies, Violent Cartoons, Deckshades

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Matchin' Punchies, Violent Cartoons, Deckshades Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Matchin' Punchies, Violent Cartoons, Deckshades
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Matchin' Punchies + Violent Cartoons + Deckshades Live at six d.o.g.s
Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 21:00
Είσοδος: 3 ευρώ

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου οι Matchin’ Punchies συναντούν στην σκηνή του six d.o.g.s τους Deckshades και τους Violent Cartoons σε μία συναυλία γεμάτη κιθαριστική ενέργεια.

Οι Μάτσιν Πάντσιζ είναι μία διμελής – σχεδόν μυστική - οργάνωση, η οποία ασχολείται με πολύ σοβαρά πράγματα αλλά παίζει και μουσική καμιά φορά. Το είδος της μουσικής που παίζει αποτελεί μυστικό. Η μόνη τους απόπειρα να διαδώσουν την μουσική τους ήταν η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου "What?" τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά παραμένουν κατά βάση μυστικοί, incognito και undercover.

https://matchinpunchies.bandcamp.com/releaseshttps://www.youtube.com/watch?v=vGNTfz9LfSc

https://www.facebook.com/MatchinPunchies

Οι Deckshades παίζουν από τα τέλη του 2009. Από το 2010 κάνουν live στην Αθήνα και γράφουν κομμάτια, πολλά απο τα οποία συμπεριέλαβαν στο πρώτο τους album που κυκλοφόρησαν το 2013 με τίτλο "Brain Shaped Monitors". Είναι trio με μουσική που μοιάζει alternative και συνήθως μαγειρεύεται με κιθάρα, μπάσο, drums, φωνή και αγγλικούς στίχους.https://www.youtube.com/watch?v=6qT6ls9GeMoΟι Violent Cartoons είναι ένα ροκ τρίο (κιθάρα, μπάσο, τύμπανα) απο την Αθήνα με έμφαση σε progressive και psychedelic rock στοιχεία. Σχηματίστηκαν το 2011. Tο 2012 άνοιξαν την τρίτη μέρα του Schoolwave και έκτοτε έχουν παίξει σε διάφορους συναυλιακούς χώρους της πόλης. Το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP.

https://violentcartoons.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/Violent-Cartoons-324578947564248/timeline/?ref=aymt_homepage_panel
https://soundcloud.com/violent-cartoons
  • SHARE
  • TWEET