HalfNote, LiE, Victory In Rio

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

HalfNote, LiE, Victory In Rio Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα HalfNote, LiE, Victory In Rio
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

HalfNote + LiE w/ Victory in Rio Live at six d.o.g.s
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι LiE ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του six d.o.g.s. για να παρουσιάσουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Back to Basics" και αυτή την φορά συναντούν τους HalfNote, οι οποίοι έρχονται να παρουσιάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους το πρώτο τους ολοκληρωμένο album, με τίτλο "My Superior". Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Victory In Rio, οι οποίοι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν ουκ ολίγες συναυλίες έχοντας ως μοναδική κυκλοφορία το single "Lay Me Down" (14 Music).

Σε αυτό το live όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να προσφέρετε μία μικρή βοήθεια στους πρόσφυγες φέρνοντας κάποια είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδοθούν στο Κέντρο Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών.

Πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να φέρετε θα βρείτε στην σελίδα τους: Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών, ωστόσο θα αναρτηθεί και μία σχετική λίστα στο event.

https://www.facebook.com/Κατάληψη-Στέγης-ΠροσφύγωνΜεταναστών-Νοταρά-26-645186555621294/timeline/

Οι HalfNote είναι ένα alternative/groove rock τρίο που δημιουργήθηκε το 2011. Το δισκογραφικό ντεμπούτο της μπάντας έγινε το 2012 με το EP "Lies" ενώ ακολούθησε το LP "Motivated" το 2013. To 2014 ήρθε η πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Nakas Band Festival» και η τηλεοπτική εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα (Ant1). Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο self released full length album τους με τίτλο "My Superior".

Line up:
Gavrilis P.
Koutsoudakis G.
Mitropapas D.

https://www.youtube.com/watch?v=WJZ3unxY1M0
https://www.youtube.com/watch?v=NPIr5D2oS-g
http://halfnote.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Halfnoteband
http://soundcloud.com/half-note-greece
http://www.youtube.com/Halfnoteband

Οι LiE, ένα rock τρίο αποτελούμενο από τους George Garvin (τραγούδι–κιθάρα), John Fogg (μπάσο) και George Kay (drums). Σχηματίστηκαν το 2009 και μετράνε στο βιογραφικό τους πολλές live εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Αθήνας. Την 1η Απριλίου κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Back to Basics”. Ο δίσκος αποτελείται από 10 κομμάτια, μουσικές και συνθέσεις που έχουν προκύψει μετά από 6 χρόνια συνεχούς δουλειάς, με στόχο την – μάταιη – αναζήτηση της τελειότητας.

https://www.facebook.com/lieofficial
https://www.youtube.com/channel/UCOSznUPzdAGPXTiFkm35RLA

Οι Victory In Rio είναι μια δυναμική rock μπάντα που αποτελείται από τον Κωστή Πυρένη στα φωνητικά και τις κιθάρες, τον Νίκο Αδαμόπουλο στα drums και τον Λευτέρη Παπαδάκη στο μπάσο. Η έμπνευση για το όνομά τους προήλθε από μία αναφορά στην ταινία του Walt Disney "Herby Goes Bananas". Δημιουργήθηκαν πριν από έναν περίπου χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις έχοντας αποκτήσει πιστό κοινό.

http://www.14music.gr/el/kallitexnes/item/227-victory-in-rio#sthash.kUcqJxnY.dpuf
https://www.facebook.com/Victoryinrio
https://www.youtube.com/watch?v=oyfwsJ36WpI
  • SHARE
  • TWEET