«10»: Κορυφαίες στιγμές του Music Highway Festival

Λίγες μέρες πριν το όγδοο Music Highway Festival, οι Mr. Highway Band διαλέγουν τις δέκα κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του φεστιβάλ

Από τον Αντώνη Αντωνιάδη, 13/03/2019 @ 11:58

Οι Mr. Highway Band δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις καθώς αποτελούν ένα από τα πιο δραστήρια εγχώρια συγκροτήματα, με σταθερή δισκογραφική παρουσία και δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επτά περίπου χρόνια μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, το συγκρότημα επιστρέφει στη σκηνή του Κύτταρου για το 8th Music Highway Festival, αυτή τη μοναδική γιορτή της μουσικής που δικαίως έχει εξελιχθεί σε συναυλιακό θεσμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Mr. Highway Band μας αποκάλυψαν τις δέκα στιγμές που ξεχωρίζουν ως τις κορυφαίες στην πορεία του Φεστιβάλ.

8th Music Highway Festival

1
1st Music Highway Festival
Σαν πρώτη κορυφαία στιγμή του Music Highway Festival θα βάλουμε την πρώτη μας απόπειρα. Σε μία παντελώς άγνωστη διοργάνωση, πρωτοβουλία μιας μπάντας 5 μηνών χωρίς καν δίσκο, το Κύτταρο δίνει την ευκαιρία. Στο πρώτο αυτό line up όλες οι μπάντες είναι λίγο πολύ άγνωστες. Τα ονόματα αυτών: Villagers Of Ioannina City, The Big Nose Attack, Mr. Highway Band. Η συνέχεια της πορείας τους δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σχόλια. Κρίμα για τους Effigy που δε συνέχισαν, γιατί ήταν εξίσου πολύ αξιόλογη μπάντα.
2
2nd Music Highway Festival
Ατελείωτο party με τους Bullets στη δεύτερη εμφάνιση του φεστιβάλ. Χορός κάτω, αλλά και πάνω στη σκηνή.
3
4th Music Highway Festival
Ο Δημήτρης, ντράμερ των Mr. Highway Band, στην αφίσα του 4ου Music Highway Festival.
4
6th Music Highway Festival
Στο 6ο φεστιβάλ μας έγινε η επίσημη παρουσίαση του δίσκου μας "The Rebel Artist". Για μία και μοναδική φορά αποδόθηκε στην ολότητά του όπως έχει γραφτεί, δηλαδή με πάνω από 15 μουσικούς επί σκηνής. Εκπληκτικό θέαμα και πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική (παρά την κούραση) εμπειρία για εμάς.
5
Music Highway Festival - Mountain Edition
Η εμφάνιση της πιο αγαπημένης μας μπάντας στα πλαίσια της δικής μας διοργάνωσης. Οι θρυλικοί Last Drive στο πρώτο Music Highway Festival - Mountain Edition, στον Ταΰγετο. Τους έχουμε δει δεκάδες φορές, αλλά αυτή θα είναι πάντα η καλύτερη για εμάς.
6
Music Highway Festival
Το ποτό και το φαγητό στον ξενώνα Faris που φιλοξενεί το καλοκαιρινό Music Highway Festival είναι σίγουρα από τις κορυφαίες στιγμές μας. Ειδικά την επόμενη μέρα κάθε διοργάνωσης που μένουμε πλέον μόνοι μας να μαζευτούμε και να ξεκουραστούμε.
7
Music Highway Festival
Αντίστοιχα, με τους Last Drive, τεράστια η πώρωση μας με τους Nightstalker να δονούν το βουνό στη δεύτερη καλοκαιρινή εκδοχή του φεστιβάλ.
8
Music Highway Festival
Ο Παύλος Παυλίδης, ασυνήθιστη επιλογή για τα δεδομένα του φεστιβάλ, έδωσε μια υπέροχη συναυλία που σε συνδυασμό με το χώρο και το φυσικό τοπίο της καλοκαιρινής τοποθεσίας του φεστιβάλ τη χάραξε ανεξίτηλα στη μνήμη μας.
9
Music Highway Festival
Όχι στιγμή, αλλά ένα πραγματικά υπέροχο γεγονός που μας έχει δώσει το Music Highway Festival είναι η γνωριμία, η επικοινωνία και το χτίσιμο σχέσεων με τις πάρα πολλές και τρομερά αξιόλογες μπάντες της λεγόμενης σκηνής μας. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε αυτές που έχουν παίξει, αλλά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μιλήσει, έχουν δείξει ενδιαφέρον, μας έχουν στείλει δουλειές τους κτλ. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε επί σκηνής με όλους.
10
Music Highway Festival
Η κορυφαία στιγμή είναι όταν κάθε χρόνο κάνεις τον απολογισμό και βλέπεις ότι και φέτος έγινε ένα βήμα παραπάνω. Όταν με το τέλος της κάθε βραδιάς, βάζεις ήδη μπροστά την επόμενη!

Τo 8th Music Highway Festival θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 & Αχαρνών). Φέτος, μαζί με τους Mr. Highway Band θα εμφανιστούν οι Sounds Like Barley, οι Coyote's Arrow και οι Golden Nugget. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

  • SHARE
  • TWEET