«10»: Ιστορίες από τα μουσικά παρασκήνια του "Sons Of Anarchy"

Ο Matt Drenik των Battleme μας μεταφέρει πίσω από κλειστές πόρτες και εκμυστηρεύεται στο Rocking.gr ιδιαίτερες στιγμές που προέκυψαν από τη συμμετοχή του στο soundtrack της δημοφιλούς σειράς

Από τον Κώστα Πολύζο, 27/10/2016 @ 11:04

Το πόσο αγαπήσαμε το Sons Of Anarchy, τη σειρά που δημιούργησε ο Kurt Sutter, δεν κρύβεται ακόμα και να το θέλαμε. Πέρα από τα διάφορα άρθρα που κατά καιρούς σας παρουσιάσαμε μέσω του site μας, σας προσφέραμε και ένα ολόκληρο θεματικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις καταπληκτικές μουσικές που ακούσαμε κατά τη διάρκεια της σειράς, παρουσιασμένες από εξέχουσες μπάντες της ελληνικής rock σκηνής.

Battleme

Οι Battleme έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αρτιότητα του soundtrack του S.O.A. και με αφορμή τις προγραμματισμένες τους εμφανίσεις στη χώρα μας, ζητήσαμε από τον Matt Drenik να μας μιλήσει για εκείνες τις δέκα στιγμές που έχουν χαραχτεί περισσότερο στη μνήμη του και που ήρθαν ως απόρροια της συμμετοχής του στην σειρά. Όπως μας τόνισε ο ίδιος, του φάνηκε πολύ διασκεδαστικό το να μπει στη διαδικασία να θυμηθεί κάποιες από τις πλέον αγαπημένες του εμπειρίες.

Διαβάστε παρακάτω ποιες ήταν εκείνες που θεωρεί ως τις πιο ιδιαίτερες.

1
Η συνάντησή μου με τον Henry Rollins μετά από το πάρτυ για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Sons Of Anarchy με εκείνον να μου μιλάει για την εποχή του D.C. punk κατόπιν παρότρυνσής μου. Ωραία πράγματα!
2
Στο ίδιο πάρτυ ενώ είμαι τουαλέτα και κατουράω άκουσα κάποιους τύπους να μιλάνε για το τραγούδι των Lions (σ.σ.: "Girl From The North Country") που έπαιξε στη διάσημη σκηνή της Segal και του Rollins με τον βιασμό. Πω ρε φίλε! Γονάτισα για να μην με πάρουν πρέφα. Λέγανε όμορφα πράγματα.
3
Να με πετάνε έξω με τις κλωτσιές από το μπαρ στο πάρτυ για το τέλος της δεύτερης σεζόν μαζί με ένα μεγαλοστέλεχος της Fox γιατί ήμασταν τόσο μεθυσμένοι που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πού βρισκόμασταν.
4
Να αράζω στο σπίτι του Kurt Sutter και της Katie Segal και να δουλεύω μαζί της πάνω στο "House Of The Rising Sun" στο καθιστικό τους. Φοβερό συναίσθημα.
5
Να παρακολουθούμε τον Steve Earle από τα παρασκήνια του Hardly Strictly Bluegrass Festival παρέα με τη γυναίκα μου και την Katie, με εκείνη να μας λέει πως πρέπει πολύ σύντομα να κάνουμε παιδί.
6
Να δίνουμε συναυλία με τους Forest Rangers στο πλατό του Sons Of Anarchy στο Los Angeles και να μας παρακολουθούν πενήντα άτομα.
7
Επιστρέφοντας παρέα με έναν κολλητό στο στούντιο του Dave Way (έχουν ηχογραφήσει εκεί μεταξύ άλλων ο Michael Jackson Και η Macy Gray) μετά από την παραπάνω συναυλία και να πίνουμε ουίσκι μέχρι το ξημέρωμα.
8
Να αράζουμε αμέτρητες ώρες στο στούντιο του Sons Of Anarchy παρέα με τον Bob Thiele και να ηχογραφούμε φωνητικά.
9
Να συναντώ την Nancy Wilson μετά από ένα Sons Of Anarchy show των Forest Rangers στο Los Angeles και να μου λέει πως γούσταρε πολύ τη διασκευή μας στο "Hey Hey, My My"
10
Να παίρνω τηλέφωνο τον Bob Thiele λίγο πριν το φινάλε της τρίτης σεζόν του Sons Of Anarchy και να του λέω πως έχω μια διαφορετική έκδοση του "Hey Hey, My My" από εκείνη που είχαμε ετοιμάσει ήδη που ηχογράφησα στο πιάνο της μητέρας μου με ένα μόνο μικρόφωνο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής μου εκεί και εκείνος να μου λέει πως είναι τέλειο και να του το στείλω αμέσως ώστε να το χρησιμοποιήσουν.
  • SHARE
  • TWEET