Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Axl Rose εδώ και 20 χρόνια - Δείτε το video

26/10/2012 @ 12:02
Ο Axl Rose έκανε μία πολύ σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης, καθώς εμφανίστηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live, στην πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση εδώ και 20 χρόνια.

Ο frontman των Guns N' Roses δεν ερμήνευσε κάποιο τραγούδι, αφηγήθηκε όμως διάφορες ιστορίες, όπως την εμπειρία που είχε στα 19 του, όταν ταξίδεψε στο Los Angeles με οτοστόπ, αλλά και από τις πρώτες μέρες του στην πόλη, όταν δούλευε στο κατάστημα Tower Video.

Ο τραγουδιστής έκανε αυτή την εμφάνιση στα πλαίσια της προώθησης του show των Guns N' Roses στο Las Vegas, Appetite for Democracy, για το οποίο υπάρχουν ακόμη αρκετά διαθέσιμα εισιτήρια. Μίλησε αναλυτικά για αυτές τις συναυλίες αλλά και για τη συμμετοχή τους στο Bridge School Benefit, όπου τραγούδησαν μαζί με τον Neil Young.

Ο Kimmel πολλές φορές αστειεύτηκε με την τάση του Rose να καθυστερεί στις συναυλίες του. Μόλις ο μουσικός μπήκε στο στούντιο, του φώναξε: «Είσαι στην ώρα σου! Απίστευτο.»

Στον απόηχο αυτής της συνέντευξης, η γυναίκα του Slash, Perla Hudson, δήλωσε απογοητευμένη από την εμφάνιση του Rose και πως ένιωσε πως έχασε το χρόνο της παρακολουθώντας την.

«Περίμενα κάτι ουσιαστικό, κάτι διαφωτιστικό, και το μόνο που πήρα είναι μια προώθηση για το show του και την προφανή αγάπη του για το chili burger.»





  • SHARE
  • TWEET