Ο Axl Rose κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το 1989

23/11/2023 @ 09:03

Ο Axl Rose βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία της Sheila Kennedy, το περιστατικό συνέβη στην Νέα Υόρκη, στις αρχές του 1989.

Το γνωστό εκείνη την εποχή στην Αμερική μοντέλο ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον frontman των Guns N' Roses σε ένα club, ο οποίος την κάλεσε κατόπιν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Παρών στο πάρτι ήταν και ο Riki Rachtman, ευρύτερα γνωστός τα επόμενα χρόνια για την παρουσίαση της εκπομπής Headbangers Ball στο MTV.

Μεταξύ άλλων, η Kennedy καταγγέλει σε πρώτη φάση επιθετική συμπεριφορά του Rose και ότι αρνήθηκε κάλεσμά του για ομαδικό σεξ με άλλο μοντέλο, εγκαταλείποντας το δωμάτιο.

Στη συνέχεια, η Kennedy αποσύρθηκε με τον Rachtman στο δωμάτιο του. Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Rose έσυρε δια της βίας την Kennedy στο δικό του δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά χωρίς την συγκατάθεσή της, τελώνοντας γενετήσια πράξη.

Σε δήλωσή του, ο Alan Gutman, νομικός εκπρόσωπος του Axl Rose, αναφέρει ότι ο frontman των Guns N' Roses αρνείται τις κατηγορίες, αλλά και ότι το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ.

Ο Gutman συμπληρώνει ότι ο Rose δεν θυμάται να έχει γνωρίσει την Kennedy και δεν ήταν ενήμερος μέχρι πρότινος για τις κατηγoρίες, χωρίς να αποκλείει τη ύπαρξη μιας απλής φωτογραφίας, στο πλαίσιο συνάντησης με οπαδό.

Σημειώνει τέλος ότι η καταγγελία κατατέθηκε μία ημέρα πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

  • SHARE
  • TWEET