Blackie Lawless:«Ο Axl Rose εμπνεύστηκε διάσημο hit του από τους W.A.S.P.»

Ο εμβληματικός frontman θυμήθηκε και τη γνωριμία των δύο μουσικών στα μέσα των '80s

20/10/2022 @ 14:20

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στα πλαίσια του podcast "Appetite For Distortion", ο Blackie Lawless αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Axl Rose στα '80s αλλά και μια παραδοχή του δεύτερου αναφορικά με ένα θρυλικό τραγούδι των Guns N' Roses.

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός frontman, αποκάλυψε πως έμαθε την ύπαρξη του διάσημου συγκροτήματος από το road crew των W.A.S.P., οι οποίοι άρχισαν να συνεργάζονται το 1986 με τους Guns N' Roses, όταν οι τελευταίοι ξεκίνησαν να εμφανίζονται ζωντανά στο Los Angeles:

«Επιστρέψαμε σπίτι μας το 1986 έπειτα από τη δεύτερη περιοδεία μας, και είδαμε τους παλιούς μας συνεργάτες και μας αποκάλυψαν πως δουλεύουν με αυτή τη νέα μπάντα, τους Guns N' Roses, για τους οποίους δήλωναν πως θα πετύχουν στο μέλλον».

Επιπρόσθετα, οι τεχνικοί αποκάλυψαν στους W.A.S.P. πως το σχήμα του Axl Rose ήταν οπαδοί τους και είχαν παρακολουθήσει αρκετές συναυλίες τους.

«Έπειτα από την κυκλοφορία του "Appetite For Destruction" το 1987, ο Axl μου συστήθηκε σε ένα club στο Holllywood, θέλοντας να μου δηλώσει πως όλοι στο συγκρότημά του ήταν μεγάλοι οπαδοί μας. Μου αποκάλυψε επίσης πως το τραγούδι τους, "Welcome To The Jungle", ήταν εμπνευσμένο από το άλμπουμ μας "Inside The Electric Circus" του 1986.

Όταν τον ρώτησα αν το εννοεί, μου απάντησε πως οι GN'R επεξεργάστηκαν την ιδέα του τσίρκου, και των ζώων που συμμετέχουν σε αυτό, και κατ' επέκταση τη ζούγκλα, το χάος, και από εκεί προέκυψε η ιδέα».

  • SHARE
  • TWEET