Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο διπλό DVD των Nightwish

17/09/2013 @ 10:59
Οι Nightwish κυκλοφορούν στις 29 Νοεμβρίου ένα νέο DVD με τίτλο "Showtime, Storytime".

Το πρώτο DVD περιλαμβάνει την 85λεπτης διάρκειας εμφάνιση του group στο φετινό Wacken Open Air, ενώπιον 85.000 φίλων της metal μουσικής. Η μαγνητοσκόπηση έγινε από δεκαεπτά κάμερες, με την σκηνοθεσία να επιμελείται ο Ville Lipiainen.

Το δεύτερο DVD αποτελείται από το δίωρο ντοκιμαντέρ "Please Learn The Setlist In 48 Hours" (επίσης σκηνοθετημένο από τον Ville Lipiainen), ένα 16-λεπτο τουρνουά επιτραπέζιου hockey και τα video clip "I Want My Tears Back (Live at Hartwall Arena)" και "Ghost Love Score (Live in Buenos Aires)".

H εμφάνιση των Nighwish στο φετινό Wacken Open Air ήταν η πρώτη από τις τρεις τελευταίες της Imaginaerum World Tour, μια περιοδείας η οποία πραγματοποίησε 104 στάσεις σε 34 χώρες και προσέλκυσε ενάμισι εκατομμύριο άτομα.

Ο κιμπορντίστας και ιθύνων νους του συγκροτήματος Tuomas Holopainen δήλωσε σχετικά:

«Η αγαπητή μας ιπτάμενη Ολλανδή Floor Jansen ήταν απίθανη στη διάρκεια αυτής της τελευταίας περιοδείας, οπότε αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αποτυπωθεί σε φιλμ η τωρινή κατάσταση της μπάντας.»

Άγνωστο παραμένει εάν η Floor Jansen θα παραμείνει μέλος των Nightwish, με την ίδια πάντως να δηλώνει πρόσφατα ότι θα ήθελε πάρα πολύ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το "Showtime, Storytime" θα κυκλοφορήσει σε τρεις περιορισμένης κυκλοφορίας digipak εκδόσεις (διπλό Blu-Ray/ διπλό CD, διπλό DVD / διπλό CD), διπλό gatefold χρωματιστό βινύλιο και σε αποκλειστική έκδοση μέσω του Mailorder της Nuclear Blast.

Nightwish - Showtime, Storytime (DVD)"Showtime, Storytime" DVD1 tracklist:

01. Dark Chest Of Wonders
02. Wish I Had An Angel
03. She Is My Sin
04. Ghost River
05. Ever Dream
06. Storytime
07. I Want My Tears Back
08. Nemo
09. Last Of The Wilds
10. Bless The Child
11. Romanticide
12. Amaranth
13. Ghost Love Score
14. Song Of Myself
15. Last Ride Of The Day
16. Outro (Imaginaerum)
  • SHARE
  • TWEET