Ξεκινούν να γράφουν τον δεύτερο μετά-Tate δίσκο τους οι Queensryche

Το καλοκαίρι του 2015 ο διάδοχος του "Queensryche"

06/05/2014 @ 10:50
Οι Queensrÿche, δηλαδή οι Eddie Jackson, Todd La Torre, Parker Lundgren, Scott Rockenfield και Michael Wilton, έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τον διάδοχο του ομώνυμου δίσκου που κυκλοφόρησαν το 2013 μέσω της Century Media Records.

Η κυκλοφορία της νέας δουλειάς των Queensrÿche αναμένεται το καλοκαίρι του 2015.

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Michael Wilton, δήλωσε: «Είμαστε περισσότερο ομάδα πια και η χημεία που έχουμε μας επιτρέπει να κάνουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας. Οι Queensrÿche πάντα έπρεπε να μπορούν να γράφουν όλοι μαζί, σαν συγκρότημα. Αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε εδώ και καιρό. Τώρα, όμως, το έχουμε ξανά και αισθανόμαστε απόλυτα απελευθερωμένοι.»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο μεριών των Queensrÿche. Το όνομα Queensrÿche θα το χρησιμοποιεί πια η πλευρά των Eddie Jackson, Scott Rockenfield, Michael Wilton και Todd La Torre, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως από τη συμφωνία ο Geoff Tate φεύγει με άδεια χέρια. Ο πρώην (πλέον) frontman των Queensrÿche θα αποζημιωθεί χρηματικά για το μερίδιο που έχει στην μπάντα, ενώ κατάφερε να κρατήσει και τα αποκλειστικά δικαιώματα μελλοντικών συναυλιών για το concept του "Operation: Mindcrime".

Οι δύο πλευρές έβγαλαν στα τέλη του προηγούμενου μήνα κοινή ανακοίνωση επί του θέματος, ευχαριστώντας τους οπαδούς για την υπομονή που επέδειξαν όλο το διάστημα της διαμάχης.
  • SHARE
  • TWEET