Η διασκευή του Cobain στους Beatles σύντομα και σε βινύλιο

Η Nirvana εκδοχή του "And I Love Her" θα κυκλοφορήσει σε 7ιντσο, με b-side ένα σπάνιο τραγούδι του Kurt

24/09/2015 @ 14:58
Η εκδοχή του Kurt Cobain του τραγουδιού των Σκαθαριών "And I Love Her" είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει σε 7ιντσο.

Η διασκευή, που είδε το φως της δημοσιότητας πρώτα μέσα από το ντοκιμαντέρ του Brett Morgen, "Montage Οf Heck", θα ακολουθείται από ένα σπάνιο τραγούδι του Cobain, το "Sappy". Ο ίδιος ο Morgen επιβεβαίωσε τα νέα, αφότου ένας σύνδεσμος για προ-παραγγελία ανέβηκε στο φόρουμ του Vinyl Collector.

Η –προηγουμένως άγνωστη- εκτέλεση του frontman των Nirvana αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς ο Cobain δεν ήταν γνωστός για την αγάπη του στον συνθέτη του εν λόγω τραγουδιού των Beatles, δηλαδή τον Paul McCartney. Πίσω στο 1989, υπήρξε η δήλωση: «Λατρεύω τους Beatles, αλλά μισώ τον Paul McCartney».

«Κανείς στην ζωή του Kurt — ούτε ο μάνατζερ, ούτε η γυναίκα και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του — δεν είχαν ποτέ ακούσει τα «σκαθαρικά» του πράγματα», δήλωσε ο Morgen στο Rolling Stone. «Το βρήκα σε μία τυχαία κασέτα. Και είναι ένα τραγούδι του Paul. Δεν διαλύει αυτό τον μύθο;»

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημο tracklist του soundtrack του Montage of Heck, παρ’ότι ο Morgen υποσχέθηκε ότι θα περιλαμβάνει ένα «εκρηκτικό» 12λεπτο ακουστικό κομμάτι που δεν έχει ξανακουστεί στο παρελθόν. Το soundtrack θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.
  • SHARE
  • TWEET