Η απάντηση του Lars Ulrich στη πρόκληση των Will Ferrell και Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)

Επίσημη δήλωση εξέδωσε ο drummer των Metallica / Ποιά η συμβουλή του Smith

13/06/2014 @ 10:53
Δεν έμεινε για πολύ αναπάντητη η πρόκληση των Will Ferrell και Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) προς τον Lars Ulrich, καθώς ο drummer των Metallica αποδέχθηκε άμεσα να αναμετρηθεί μαζί τους στα τύμπανα.

Στη δήλωσή του ο Ulrich, ανέφερε πως με λίγη εξάσκηση μπορεί να αντιμετωπίσει τον drummer των Red Hot Chili Peppers, αμφιβάλλει όμως για την δυνατότητά του να ανταγωνισθεί τον Ferrell:

«Μιλάμε για έναν τύπο που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, τόσο πολύ μάλιστα που δεν πλησιάζεται καν. Με αυτό σαν δεδομένο, βεβαίως και δέχομαι την πρόκληση!»

Η απάντηση του Smith προς τον Ulrich δεν άργησε να έρθει και ήταν αποστομωτική: «Μια-δυο συμβουλές θα σου δώσω: Άσε τη δίκαση σπίτι και φόρτωνε cowbells!»

Υπενθυμίζουμε πως ο Will Ferrell διαγωνίσθηκε τον περασμένο μήνα στα drums με τον Chad Smith, με τα αποτελέσματα να είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους.

Εάν ακόμη και τώρα δεν γνωρίζετε το ποιόν του κυρίου Will Ferrell, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εκείνον μέσω του άρθρου με τις καλύτερες στιγμές του στη κινηματογραφική στήλη του Rocking.gr.
  • SHARE
  • TWEET