Διαγωνισμός Midas Fall: Κερδίστε δώρα από την μπάντα και προσκλήσεις για τις επερχόμενες συναυλίες τους!

Διαλέξτε εσείς ποιό τραγούδι θέλετε να διασκευάσουν

22/04/2014 @ 12:47
Με αφορμή την mini ελληνική περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν την ερχομένη εβδομάδα οι αγαπημένοι μας Midas Fall, το Rocking.gr, σε συνεργασία με την Lovelight Productions και το συγκρότημα, σας δίνει την δυνατότητα να λάβετε μέρος σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό.

Για να λάβετε μέρος, αρκεί να παραθέσετε την πρότασή σας στην ενότητα των σχολίων της παρούσας σελίδας, κάτω από αυτή την ανάρτηση, αναφορικά με το ποιό κομμάτι θα θέλατε να διασκευάσουν οι Midas Fall.

Τα μέλη της μπάντας θα δουν τις προτάσεις σας και θα διαλέξουν τις τρεις αγαπημένες τους.

Από αυτές, η πρώτη θα ηχογραφηθεί από τη μπάντα και ο ιθύνων νους της πρότασης θα κερδίσει ένα εισιτήριο για το live της μπάντας στην πόλη της επιλογής του, ένα μπλουζάκι της μπάντας και το EP τους, "Fluorescent Lights", όπως και τα δύο LP της μπάντας, "Wilderness" και "Eleven. Return And Revert".

Οι δύο εναπομείναντες θα κερδίσουν ένα bundle με τα δύο πανέμορφα LP της μπάντας, καθώς και το πρώτο τους EP, "As Our Blood Seperates".

Περιμένουμε τις προτάσεις σας για το ποιό κομμάτι θα θέλετε να διασκευάσουν οι Midas Fall.

Η περιοδεία των Midas Fall στη χώρα μας αφορά στις κάτωθι ημερομηνίες:

24/04 - Mavri Trypa, Thessaloniki
25/04 - Intrepid Fox, Athens
26/04 - Kentriki Skini Live Stage, Trikala
27/04 - Don Kixotis, Katerini

Update:

Λόγω περιορισμένου χρόνου, κακού WiFi και στριμωγμένου van όσο βρίσκονται στην ελληνική τους περιοδεία, ο διαγωνισμός των Midas Fall για τη διασκευή της επιλογής σας θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη, και η μπάντα θα διαλέξει νικήτη αφού γυρίσει στη βάση της. Δεδομένης της κατάστασης, ένα από τα βραβεία του πρώτου νικητή που ήταν είσοδος σε live της μπάντας της επιλογής του, πλέον δεν ισχύει και τη θέση του θα πάρει το εναπομείναν EP της μπάντας που δεν υπήρχε στο πακέτο του νικήτη.

Αναμένουμε ακόμη τις προτάσεις σας.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET