Adam Jones (Tool): «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον νέο δίσκο»

Ο κιθαρίστας αποκάλυψε πως υπάρχουν 20 υποψήφια τραγούδια και ανυπομονεί να τελειώσουν

24/11/2015 @ 09:41
Ο κιθαρίστας των Tool, Adam Jones, μίλησε στο Rolling Stone για την πορεία των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου της μπάντας, μία δεκαετία σχεδόν μετά το "10.000 Days".

«Είναι υπέροχο, τα πράγματα πάνε καλά, όλα κυλούν ομαλά, είμαστε ενθουσιασμένοι με το υλικό, ανυπομονούμε να τελειώσουμε το δίσκο.Είναι κάτι που πραγματικά πεθυμήσαμε (γελά), την όμορφη μεταξύ μας συνεργασία, οι διαφορετικές οπτικές και προτιμήσεις, που συναντά η μία την άλλη».

Ο Jones έκανε λόγο για 20 νέα τραγούδια. «Έχουμε 20 πιθανά τραγούδια ή αν θέλετε, ιδέες τραγουδιών. Φυσικά, δεν θα μπουν 20 στο δίσκο, απλά τζαμάρουμε. Είναι ωραίο να έχεις πολλά κομμάτια, διαλέγεις τα αγαπημένα σου».

Όσο για το αν ο Maynard James Keenan έχει ακούσει το υλικό, o Jones απάντησε θετικά. «Επικοινωνούμε μέσω τεχνολογίας, FTP και Dropbox, αυτός γράφει στίχους, τον κρατάμε ενήμερο για όλα. Δεν γράφω τις εισαγωγές, αν δεν έχει τελειώσει το τραγούδι. Θέλεις να έχεις την αίσθησή του, το vibe. Στους Tool υπάρχουν τέσσερα κριτικά μυαλά, έτσι η διαδικασία δεν είναι εύκολη, αλλά είναι ικανοποιητική για όλους».
  • SHARE
  • TWEET