Brian May: «O Sacha Baron Cohen είναι μαλ..κας και ψεύτης»

Ο κιθαρίστας των Queen απαντάει στην κριτική που δέχτηκε η μπάντα

11/04/2016 @ 22:14

Προ ολίγων εβδομάδων ο Sacha Baron Cohen άσκησε κριτική στους Queen επικρίνοντας τις προσπάθειες του συγκροτήματος -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- να αποστειρώσουν τη βιογραφική ταινία του Freddie Mercury πάνω στην οποία δούλευε.

Τώρα, ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, απαντάει στην επίθεση του Cohen, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ειλικρινής σχετικά με την κατάσταση.
«Ο Sacha έγινε μαλάκας. Περάσαμε κάμποσες ωραίες στιγμές με τον Sacha ψάχνοντας ιδέες, αλλά μετά πήγε και είπε αναλήθειες για το τι συνέβη.»
Επίσης ο May, δήλωσε ότι ο Cohen είχε φύγει από το project επειδή η μπάντα «αποφάσισε ότι δεν ήταν κατάλληλος για τον ρόλο». Η αιτία γι' αυτό συνέχισε «γίνεται εμφανής, εάν δείτε τι έχει κάνει τελευταία».

Ο Sacha Baron Cohen δήλωσε πρόσφατα ότι η μπάντα είχε ασκήσει βέτο στο να συμπεριληφθούν σκηνές που έδειχναν λεπτομερώς την «άγρια» πλευρά του Mercury, διότι ήθελαν να προστατεύσουν την κληρονομιά τους ως συγκρότημα. Ακόμη, είπε ότι το συγκρότημα ήθελε το δεύτερο μισό της ταινίας να επικεντρώνεται στην καριέρα των Queen μετά το θάνατο του Mercury, κάτι το οποίο δεν άρεσε στον ίδιο:
«Ακούστε, κανείς δεν πρόκειται να πάει να δει μια ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστής πεθαίνει στη μέση από AIDS και μετά να συνεχίσει να δει πώς τα κατάφερε η μπάντα χωρίς αυτόν.»

Ο Cohen έφυγε από το project το 2013. Από τότε η ταινία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Ο σκηνοθέτης Dexter Fletcher έφυγε, επίσης, λόγω «δημιουργικών διαφορών» το 2014. Τον τελευταίο καιρό, ο σεναριογράφος Anthony McCarten έχει συνδεθεί με το έργο, ενώ ο Ben Whishaw (γνωστός ως Q από τις τελευταίες ταινίες του James Bond) φημολογείται ότι θα υποδυθεί τον Mercury. 

 

  • SHARE
  • TWEET