Περικλής Μπισκίνης

Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Περικλής Μπισκίνης Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
Συγκροτήματα Περικλής Μπισκίνης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σταυρός Του Νότου
Διεύθυνση Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο 210-9226975
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Περικλής Μπισκίνης @Σταυρός του Νότου Club

Κυριακή, 4 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ.

Ο Periklis Biskinis / Περικλής Μπισκίνης (BSkiNny)​ και οι φίλοι συνεργάτες του, παρουσιάζουν το Νέο Album "Μάντρας" που σημαίνει ο ήχος που διαμορφώνει το νου.

Στις 4 Μαρτιου στις 21:00 θα ανέβουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου έξι εξαιρετικοί μουσικοί για να ερμηνεύσουν την πρώτη "Πλαστελίνη" και την δεύτερη "Μάντρας" δισκογραφική δουλειά του Περικλή Μπισκινη σε Reggae,Funk,Rock ρυθμούς!

Ενέργεια, Ρυθμικότητα και Αρμονία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των συνθέσεων των Album.

Θα ακουστούν επιλεγμένες διασκευές ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στο στυλ της μουσικής του συνθέτη/τραγουδοποιού Περικλή Μπισκινη σε Afrobeat, reggae, blues και rock ρυθμούς. Be there!

Πάνω στη σκηνή θα πρωταγωνιστούν οι: στο Πιάνο και στο Τραγούδι ο Periklis Biskinis, στο Τραγούδι η Xenia Gargali Plastelini, στο ηλεκτρικό Μπάσο ο Kostas Dimouleas, στο σαξόφωνο, φλάουτο, o Fivos Bozas, στην Κιθάρα ο George Koutras, στα Τύμπανα ο Drosos Skillas.

Το Live θα ανοίξουν οι Θύμιος Μαυροβουνιώτης, Thymios Mavr, Bassill Ismaname, DJ ALX!!!

Φιλική καλλιτεχνική συμμετοχή, στην πορεία της βραδυάς, σε ανύποπτο χρόνο θα εμφανιστούν οι Tiny Jackal και Vaggelis Paraskevaidis!!!

Τους στίχους των δύο άλπμπουμ αλλά και των ανέκδοτων τραγουδιών που θα ακουστούν έχουν εμπνευστεί οι Metaxia Drogosi, Nikos Kollaros, Georgia Papadopoulou, Φωτεινη Λαμπρίδη (Fotini Lambridi), Anthi Mitropetrou, Γιώργος Μετήλλιας, Athanasios Perrakis, Xenia Gargali Plastelini, Periklis Biskinis

Τα απίστευτα εικαστικά έχει επιμεληθεί ο χαράκτης Stathopoulos Yannis!

Τα video που θα παρακολουθήσετε είναι φιλοτεχνημένα απο τον σκηνοθέτη παραγωγό Labros Georgopoulos, σε διεύθυνση φωτογραφίας τον Alex Karaiskos Page!

///Ένα ακόμα σημαντικό δρώμενο στις 4 Μαρτίου///

Η μουσική μαζί με τους σπόρους πάνε στον Σταύρο του Νότου. Ο σύλλογος παραδοσιακών σπόρων Η ΑΥΛΗ την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00 θα βρίσκεται στον Σταύρο του Νότου προκειμένου να χαρίσει παραδοσιακούς σπόρους αφού σκοπός του συλλόγου είναι η διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών σπόρων. Σίγουροι ότι τον χειμώνα που ζούμε θα τον κάνουμε άνοιξη με τις δικές μας σπορές και με τα τραγούδια. Όχι στα μεταλλαγμένα. Όχι στα υβρίδια. 
Θελουμε γιατί μπορούμε!

  • SHARE
  • TWEET