Sleaze & Roll Festival: Hell In The Club, ForMyAddiction, Nasty Ratz, Silked & Stained

Αθήνα @ Second Skin

Sleaze & Roll Festival: Hell In The Club, ForMyAddiction, Nasty Ratz, Silked & Stained Αθήνα @ Second Skin
Συγκροτήματα Sleaze & Roll Festival: Hell In The Club, ForMyAddiction, Nasty Ratz, Silked & Stained
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Second Skin
Διεύθυνση Δαμοκλέους 8, Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 15 e
Ώρα έναρξης 18:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Crash Promotions

Sleaze N' Roll Festival 2016 (Hell In The Club/ForMyAddiction/Nasty Ratz/Silked & Stained)

Οι Γαλλοι Blackrain ακυρώνουν την εμφάνισή τους, στην Ελλάδα στις 15 Οκτωβρίου στο Second Skin club, με καθαρά δική τους ευθύνη. Η ενημέρωση για το ότι δεν θα παρευρεθούν να παιξουν στο Sleaze N' Roll Festival έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και ήταν αδύνατο να τους αντικαταστήσουμε. Το εισιτήριο πλέον θα διαμορφωθεί στα 10 ευρώ και η πρώτη μπάντα του φεστιβάλ θα ξεκινήσει με το που ανοίξουν οι πόρτες στις 19.00. Υπάρχει και λεωφορείο απο Θεσσαλονίκη που θα οργανωθεί για το event μας.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Rock Tours στο Facebook.

Line Up:
Silked & Stained (GR)
Nasty Ratz (CZ)
ForMyAddiction (GR)
Hell In The Club (IT)

Ακολουθεί το αρχικό Δελτίο Τύπου

Για πρώτη φορά το μεγαλύτερο SLEAZE N' ROLL festival με ξένα ονόματα στα καλύτερα τους!Γάλλοι,Ιταλοί,Τσέχοι και Έλληνες glam metalheads .Όλοι θα ανέβουν στη σκηνή του Second Skin Live stage στο Γκάζι στις 15 Οκτώβρη.

Όλες οι μπάντες έχουν την ίδια σπουδαιότητα και οφείλουμε να τις στηρίξουμε απο τη πρώτη μέχρι τη τελευταία.

FACEBOOK EVENT

Αυστηρή έναρξη του φεστιβάλ στις 18.00 και λήξη στις 00.15

Είσοδος: 15 ευρώ (Χωρίς προπώληση)

Σειρά εμφάνισης:
Silked & Stained
Nasty Ratz
For My Addiction
Hell in the Club
BlackRain

BLACKRAIN

Οι Blackrain είναι ενεργοί στο χώρο της glam & sleaze σκηνής απο το 2006.Eχουν εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Europe, Papa Roach, Alice Cooper, Scorpions και Steel Panther.

Ενω παραγωγός των πρώτων δίσκων τους ήταν ο Jack Douglas γνωστός απο τις συνεργασίες του με τους Aerosmith, Cheap Trick, Alice Cooper, The New York Dolls και τον τεράστιο John Lennon. Πρόσφατα εμφανίστηκαν live στη σκηνή του DOWNLOAD festival κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων.Ο ήχος τους δείχνει τις επιρροές τους απο αρκετά μεγάλα ονόματα των 80s όπως -- WASP, Guns N ' Roses, Skid Row, Ratt και Mötley Crüe, χωρίς όμως να αντιγράφουν κανένα απο τα παραπάνω. Έχουν δημιουργήσει το δικό τους μοναδικό ήχο και τη δική τους ταυτότητα.

Αξίζει να τους ακούσετε και να τους δείτε live μιας και που ένα απο τα όνειρα τους ήταν να παίξουν κάποτε για το ελληνικό κοινό!

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους blackrain.fr

HELL IN THE CLUB

Oι HELL IN THE CLUB δημιουργήθηκαν απο μέλη των πιο ταλαντούχων ιταλικών havy metal σχημάτων.Τους SECRET SPHERE και ELVENKING οι οποίοι υπάρχουν απο τα 90s και έχουν γράψει ιστορία με την κυκλοφορία πολύ επιτυχημένων δίσκων.Τους ELVENKING τους απολαυσαμε και ζωντανά οταν ανοιξαν τη συναυλία των HAMMERFALL στην Αθήνα το 2016.

Το 2009 ηχογράφησαν στα AUTHOMA STUDIOS(Alessandria)το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ ''LET THE GAMES BEGIN'' κυκλοφόρησε στην ευρώπη,ιαπωνία και αμερική αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές απο τον τύπο.

Μερικές απο τις καλύτερες στιγμές τους ήταν:
Οταν βγήκαν νικητές στο HEINEKEN JAMMIN' FESTIVAL στην Ιταλία
Οταν παίξανε στην ίδια σκηνή με τους PARADISE LOST, SODOM, FREEDOM CALL,IRON MAIDEN, PAPA ROACH, ROB ZOMBIE, MOTORHEAD, CRASHDIET, FASTER PUSSYCAT, CRUCIFIED BARBARA, STEPHEN PEARCY(RATT), PINO SCOTTO και μια ιδιαίτερη συναυλία με τον DREGEN απο BACKYARD BABIES που ανέβηκε στη σκηνή μαζι τους να παίξει των RAMONES το “Pet Semetary”.

FOR MY ADDICTION

Οι For My Addiction - προηγουμένως γνωστοί ως ''Addiction'' - είναι ένα αγγλόφωνο hard rock/heavy rock συγκρότημα, που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014 στην Αθήνα.

Οι FMA δημιουργήθηκαν όταν ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Vaine και ο μπασίστας Nikotinn αποχώρησαν από την προηγούμενη μπάντα τους και μαζί με τον ντράμερ Chris Rox, αποφάσισαν να φτιάξουν μια καινούρια μπάντα και να δημιουργήσουν την μουσική αυτή που πάντα υπήρχε στο μυαλό τους. Ο lead κιθαρίστας Costas Varras μπήκε επίσης στην μπάντα, αλλά λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και αντικαταστάθηκε από τον lead κιθαρίστα Rizzy.

Oι κυρίως επιρροές των For My Addiction προέρχονται από hard rock και punk rock συγκροτήματα από τη δεκαετία του 80' και του 90' και η μουσική τους είναι ένα μείγμα μοντέρνου hard n' heavy ήχου με glam και punk στοιχεία. Την 1 η Ιουνίου του 2015 οι FMA κυκλοφόρησαν τον ντεμπούτο δίσκο τους ''Addiction'' ως ανεξάρτητη κυκλοφορία, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές από τον αμερικάνικο και ευρωπαϊκό τύπο.

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των FMA ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου 2015, όταν και άνοιξαν για το θρυλικό γερμανικό heavy metal συγκρότημα Bonfire στη σκηνή του Κυττάρου στην Αθήνα.

Μερικές ακόμα εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακολούθησαν και στις 27 Φεβρουαρίου 2016 οι FMA είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στο Sleaze Festival, το οποίο διεξήχθη στην πόλη Bochum της Γερμανίας, ανοίγοντας για μεγάλα ονόματα της σύγχρονης hard rock σκηνής όπως οι Kissin' Dynamite, Toxic Rose και The Cruel Intentions.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 11 Ιουνίου 2016, οι For My Addiction μοιράστηκαν την σκηνή του Metronum στην Toulouse της Γαλλίας με το γαλλικό power metal συγκρότημα Manigance, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και την υπόσχεση να επιστρέψουν στην Γαλλία το συντομότερο δυνατό.

NASTY RATZ

Oι NASTY RATZ ξεκίνησαν στην Πράγα το Σεπτέμβριο του 2012.Τα πρώτα μέλη ήταν οι Jake Widow(φωνή,κιθάρα) και ο Rikki Wild(drums).H μπάντα ήταν βασισμένη σε δυνατή σκηνική παρουσία με πυροτεχνήματα,μακιγιαζ και αρκετά punk παλμό.Οι επιρροές ήταν ξεκάθαρες.Ο Rikki είχε τη πώρωση να γίνει ο επόμενος Phil Rudd ή Eric Singer.Aπτην άλλη ο Jake ε τις ψηλές του νότε θύμιζε αρκετά μπάντες όπως KISS, Mötley Crüe, Crashdïet .Οι Nasty Ratz είχαν την ευκαιρία να παίξουν μερικές φορές με τους ADAM BOMB (USA), JunkYard 69 (GR), SANDNESS (IT) , CRAZY LIXX (SWE), THE LAST VEGAS (USA), CONFESS (SWE).Το 2015 η μπάντα άρχισε να ηχογραφεί το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο ''First Bite'', το οποίο ηχογραφήθηκε απο δωρεά των οπαδών και κυκλοφόρησε παγκοσμίως απο την ''Sleazy Rider''

For more band stuff check NASTYRATZ.com

SILKED & STAINED

Οι Αθηναίοι Silked & Stained είναι μια Μελωδική Hard Rock μπάντα από την Ελλάδα. Το πρώτο single με τίτλο "Much Love" κυκλοφόρησε στη συλλογή Pure Rock 7 από την Atlantis Records και τράβηξε την προσοχή, παίζοντας συχνά στο ραδιόφωνο παραμένωντας στο top 20 του Atlantis Fm 105,2 για περίπου 2 months.Το "Much Love" συμπεριλήφθηκε επίσης σε Compilation CD μαζί με συνέντευξη στο Αγγλικό περιοδικό του μελωδικού Ροκ "Fireworks".

Μέσα σε αυτο το διάστημα οι Silked & Stained έχουν παίξει σε πολλά γνωστά μαγαζιά της Αθήνας αποσπώντας πολύ καλές κριτικές τόσο από το κοινό όσο και από τα μέσα ενημέρωσης δημιουργώντας το δικό τους fanbase. Στα μέχρι στιγμής επιτεύγματα συμπεριλαμβάνονται η συμμετοχή στην συλλογή Pure Rock 7 της Atlantis records, η συνέντευξη και συμμετοχή σε compilation CD στο γνωστό Αγγλικό περιοδικό Fireworks στο τεύχος 69 και το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό Warfield που διοργάνωσε το Metal Hammer, το TV War και το Remedy live club. Ακόμα έχουν παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της σκηνής όπως οι OUTLOUD, ο George Gakis , ο Miljenko Matijevic(τραγουδιστής των Steelheart) και οι Wild Rose συγκεντώνοντας εξαιρετικές κριτικές από τον τύπο.

  • SHARE
  • TWEET