Ανακοίνωση του Mick Jagger για την αυτοκτονία της φίλης του / Ακυρώνουν τις υπόλοιπες συναυλίες οι Rolling Stones

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω το πως...»

19/03/2014 @ 10:41
Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας, όπως φαίνεται, της φίλης του, L'Wren Scott, προχώρησε ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger.

Τα συγκινητικά λόγια του Jagger δημοσιοποιήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του και έχουν αναλυτικά ως εξής:

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω το πως η καλύτερή μου φίλη και ερωμένη μου μπόρεσε να βάλει τέλος στη ζωή της με ένα τόσο τραγικό τρόπο.

Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και κάναμε πιο ωραία τη ζωή μας για τους εαυτούς μας. Ήταν μια σπουδαία παρουσία και το ταλέντο της ήταν αναγνωρισμένο, αν μη τι άλλο από εμένα.

Με έχουν συγκινήσει τα αφιερώματα που της κάνει ο κόσμος, όπως επίσης και τα προσωπικά μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει.

Δεν θα την ξεχάσω ποτέ,

Mick»

Η L'Wren Scott ήταν 47 ετών, δημοσίως γνωστή από την καριέρα της ως φωτομοντέλο και σχεδιάστρια μόδας. Η σχέση της με τον Mick Jagger χρονολογείται από το 2001.

Όσον αφορά στους Rolling Stones, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας οι προγραμματισμένες για το αμέσως επόμενο διάστημα ζωντανές εμφανίσεις τους.

«Οι Rolling Stones λυπούνται βαθιά και είναι απογοητευμένοι που ανακοινώνουν την αναβολή του υπόλοιπου μέρους της περιοδεία τους, «14 On Fire», σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, μετά από τον θάνατο της L'Wren Scott. Ο Mick Jagger, ο Keith Richards, ο Charlie Watts και ο Ronnie Wood θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους οπαδούς τους για την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ελπίζουν ότι κατανοούν πλήρως την αιτία αυτής την ανακοίνωσης. Οι Rolling Stones σχεδιάζουν τη μετάθεση των ακυρωμένων συναυλιών σε μεταγενέστερη ημερομηνία.»

Οι εν λόγω, επτά τον αριθμό, εμφανίσεις αφορούν στο διάστημα 19 Μαρτίου έως 5 Απριλίου. Οι επόμενες συναυλίες των Rolling Stones είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την εμφάνισή τους στις 7 Ιουνίου στο Pinkpop Festival της Ολλανδίας.
  • SHARE
  • TWEET