Irene

Αθήνα @ Jazz Point

Irene Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Irene
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 2 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΠΕΜΠΤΗ   28     ΜΑΙΟΥ
JAZZPOINT
IRENE

THE THROWBACK JAZZ EXPERIENCE

Η Irene είναι μια καθαρόαιμη blues – soul φωνή και ο νέος της δίσκος δεν είναι παρά ένα μαγικό ταξίδι που μας πηγαίνει σε αγαπημένα μονοπάτια της τζαζ και της μπλουζ σκηνής από τα μακρινά ‘30s μέχρι το σήμερα και με μια αίσθηση των ‘50s ζωντανεμένη με ένα τρόπο ιδιαίτερο. Ακούγονται μελωδίες πασίγνωστες, λατρεμένες, ερμηνευμένες από είδωλα της τζαζ σκηνής και με μια ποιο soul σπίθα από τα φωνητικά της νέας και φανερά ταλαντούχου τραγουδίστριας.

Η Irene στον πρώτο της δίσκο (βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής στο Λονδίνο) περπατάει σε μια γοητευτική διαδρομή πατώντας στα βήματα της Ella Fitzerald, Randy Crawford, Stevie Wonder, Luther Allison κ.α.

Με τέλεια αγγλικά και υπέροχη χροιά φωνής, δίνει ένα προσωπικό στίγμα πάνω σε όλα όσα έχει αγαπήσει. Το Throwback Jazz Experience είναι ένα project που συνθέτει Jazz – Blues (περισσότερο ή λιγότερο κλασικά) κομμάτια. Η υπέροχη ερμηνεία της Irene πλαισιώνεται από τον Χρήστο Κορομηλά στο μπάσο και τον Πάνο Τσίγκο έναν έμπειρο μουσικό με πολλά jazz live gigs στην Ελλάδα και Η.Π.Α. (Βοστώνη). Κοινό χαρακτηριστικό τους η αγάπη τους και ιδίως της τζαζ. Κάτι που φαίνεται μα και ακούγεται…

piano ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
μπάσο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ
τύμπανα ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

JAZZPOINT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 / ΣΥΝΤΑΓΜΑ / ΤΗΛ. 2103235911
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21:30  ^  ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 2€
  • SHARE
  • TWEET