All Vows Collapse, Fall Of Man, Blame Kandinsky, Claim What Is Ours

Αθήνα @ AN Club

All Vows Collapse, Fall Of Man, Blame Kandinsky, Claim What Is Ours Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα All Vows Collapse, Fall Of Man, Blame Kandinsky, Claim What Is Ours
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Playfalse

All Vows Collapse ( Debut EP Release show)
+ Fall Of Man
+ Blame Kandinsky
+ Claim What Is Ours
Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 - @ AN Club

All Vows Collapse
Οι All Vows Collapse είναι ενα πενταμελές σχήμα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2012 με μέλη απο πιο παλιές μπάντες του χώρου οπως οι Bag A Head, Go Ask Alice, As We Fail, Demerit και Conquest Method. Ο ήχος τους είναι μια μίξη απο μοντέρνο hardcore-metal και punkrock.

Οι AVC έχουν μοιραστεί την σκηνή με πολλές εγχώριες μπάντες αλλα και του εξωτερικού όπως : Hatebreed, Madball, The Ghost Inside , Architects, Stick To Your Guns και Length Of Time.

Στις αρχές του 2015 θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους (5- track EP) , μέσω της Playfalse Records και το οποίο μαζί με καινούργιο υλικό θα παρουσιάσουν στις 6 Μαρτίου του 2015 στο An Club.

https://www.facebook.com/allvowscollapse

Fall Of Man
Οι Fall Of Man είναι ένα punk-rock/metal συγκρότημα από την Αθήνα το οποίο δημιουργήθηκε το 2007. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν ένα split με τους Go Ask Alice το 2008, το οποίο συνοδεύτηκε με ένα mini-tour στην Ελλάδα. Το κομμάτι ’Silence’ συμπεριλήφθηκε στην συλλογή της Playfalse Records ‘We Are Free’ μαζί με διάφορα κομμάτια καλλιτεχνών από όλη την Ευρώπη. Εν συνεχεία οι Fall of Man εντάχθηκαν επίσημα στην Playfalse και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length με όνομα ‘Promises in Empty Words . Από τότε έχουν κυκλοφορήσει δύο νέα κομμάτια και ένα βίντεο για το κομμάτι ‘Of Incantations and Elixirs’ τα οποία θα περιλαμβάνονται στο 2ο full length. Οι Fall of Man έχουν μοιραστεί βραδιές με πολλές μπάντες της εγχώριας σκηνής καθώς και με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού (Pennywise, Parkway Drive, A Wilhelm Scream, Boysetsfire, Strike Anywhere, Municipal Waste, Strength Approach and The Ghost Inside, Architects). Μετά από αρκετό καιρό, οι Fall of Man, θα επιστρέψουν στην σκηνή του An Club και θα εμφανιστούν live ως 4άδα (όπως ήταν το σχήμα αρχικά) παίζοντας σχεδόν όλα τα παλιά τους κομμάτια, με τα οποία και ξεκίνησαν.

https://www.facebook.com/fallofmanofficial

Blame Kandinsky
Οι Blame Kandinsky είναι ένα πενταμελές Math/Hardcore σχήμα από την Αθήνα που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 δημιουργώντας ψάχνοντας την δικη του χροιά.Τον Μάιο του 2013 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Pink Noise Motel”.

https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand

Claim What Is Ours
Οι Claim What I Ours είναι μια πενταμελής newschool hardcore μπάντα από την Αθήνα, η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 2013 και η αρχική πορεία της είναι αξιοσημείωτη για την local σκηνή του είδους. Τον τελευταίο μήνα τελείωσαν και επίσημα τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους ep και αναμένονται σύντομα περισσότερα νέα.

https://www.facebook.com/ClaimWhatIsOurs

Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: 5 Ευρώ
  • SHARE
  • TWEET