Δημήτρης Κορίλλης

Αθήνα @ Jazz Point

Δημήτρης Κορίλλης Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Δημήτρης Κορίλλης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΛΛΗΣ
Τα τζαζ τραγούδια σε μια VALE SWING JAZZ NIGHT…

Εκτός από την πειραματική-ερευνητική-πρωτοποριακή τζαζ, υπάρχει και θα υπάρχει η άλλη τζαζ, εκείνη της καθαρόαιμης διασκέδασης, της χαρούμενης απόλαυσης, των απαλών σουινγκάτων ρυθμών, των αυτονόητων αρμονιών και των γλυκών, πολύ γλυκών έως ερωτικών, μελωδιών. Όταν μάλιστα όλα αυτά συνδέονται με την βοκαλιστική τέχνη, τότε έχουμε το mainstream των mainstreams!

Εκεί ακριβώς έρχεται να ρολάρει η ανθρώπινη φωνή. Το ρεπερτόριο είναι top: Ντην Μάρτιν, Έτα Τζέιμς, Μάικλ Μπουμπλ, Ουάν Χάους και πάνω απ’ όλους ο μέγας Φράνκι. Με συνθέσεις αξεπέραστες όπως οι ‘New York, New York’, ‘Strangers in the night’, ‘All of me’, ‘My Way’ κ.α. Ο Φρανκ Σινάτρα δίνει το στίγμα ενός δυνατού προγράμματος στην καλύτερη ρετρό παράδοση της σουινγκάτης τζαζ του ΄40 – ΄60. Δύο φωνές, πιάνο, σαξόφωνο αλλά με guest έναν εκπληκτικό μουσικό, τον πιανίστα Νικόλα Αναδολή, έναν εικοσάχρονο πιανίστα με πρώτα βραβεία σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς και σπουδές πολύ υψηλού επιπέδου.

Επειδή η πιο ψαγμένη ή προχωρημένη σύγχρονη μουσική δεν έχει πρόβλημα διαλόγου με τις μελωδικές καταβολές της. Και επειδή η συνομιλία του παλιού και του νέου, βγάζει διαμάντια – ΒΡΑΔΙΑ JAZZ με ατμόσφαιρα εποχής…

Δημήτρης Κορίλλης: τραγούδι
Λίλα Τριάντη: τραγούδι
Νίκος Αναδολής: πιάνο
Κωστής Βαζούρας: σαξόφωνα

ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ - ΕΝΑΡΞΗ 22:00 *ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ - ΕΝΑΡΞΗ 22:30 *ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
JAZZPOINT - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18, ΑΘΗΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑ
τηλ. κρατήσεων 210 32 35 911

  • SHARE
  • TWEET