Rocking Raccoon - Χουρά

Αποψάρα 82

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 15/07/2013 @ 10:39
Sup. Σας εχω παραμελήσει και νιώθω λίγο άσχημα. Όχι τόσο που θα βελτιώσει την ποιότητα του κειμένου, αλλά αρκετά ωστέ να πάρω την απουσία μου από το Κύτταρο χθες βράδυ -και κατά συνέπεια την στενοχώρια μου- σαν αρκετά δυνατή δικαιολογία να περάσω τέταρτη βράδυ Κυριακής σερί μη γράφοντας τίποτα.

Το λοιπόν, τι είπε το ροκγουεηβ; Η αλήθεια είναι πως αδιαφόρησα πλήρως. Ένας φαίνεται να πήγε από το φέησμπούκ μου και άντε να τον πάρεις στα σοβαρά αυτόνανε. Πέτυχα όμως αυτό το βίντεο.
VIDEO

Μην το δείτε εδώ, πηγαίνετε κατευθείαν youtube, το θέμα είναι τα σχόλια. Εξαιρετικά. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ανάγνωσμα, άξιο το να βρίσκεται εκεί ψηλά, μαζί με τα βίντεο από το πρώτο live των Linkin Park στην Αθήνα. Στα σχόλια που λέτε είναι μία συγκεκριμένη τύπισσα, θα την καταλάβετε, που είναι η Ιντερνετική βερσιόν της φίλης φίλου, που κάπως έχετε βρεθεί στο ίδιο τραπέζι μια-δυο φορές και δεν σταματάει να μιλάει για το ένα εκείνο εξάμηνο που έκανε Εράσμους στις Βρυξέλλες και της άλλαξε τη ζωή, τα βλέπει όλα αλλιώς, έμαθε. Κανείς δεν ενδιαφέρεται, αλλά και κανείς δεν της λέει να το βουλώσει γιατί καμιά φορά παραγγέλνει κανατίτσα για όλους και δεν κάνει θέμα στο λογαριασμό.

Σε άλλα breaking news, οι Mastodon ανακοίνωσαν νέα γραμμή merch, ό,τι πρέπει για τις διακοπούλες σου τον Αύγουστο. Ναι, εσάς τις τρεις κοιτάω που διαβάζετε τη στήλη. Φίνο μπικίνι Mastodon. Σε ένα ωραίο κοκκινάκι που θα τραβάει το βλέμα μακριά από τα ηλιοκαψίματα, και με ένα γλυκύτατο και χαριτώμενο λογοπαίγνιο στον πισινό με το «Asstodon» τυπωμένο στη γραμματοσειρά του τελευταίου τους δίσκου που δεν θυμάμαι πως λέγεται και μου έχει πέσει το ίντερνετ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ψάξω. Μία εξαιρετική αγορά. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα πολύ φτηνό χένα τατού, ίσως το λόγκο των Slipknot σαν tramp stamp, είτε κάτι πιο ψαγμένο, μία πεταλούδα ή κάποια ιαπωνική μάρκα ψυγείων, κάτι. Σίγουρα θα ’σαι η πιο γαμάτη σε ολόκληρη την πλαζ. Καλές βουτιές!



Τέλος, σε ένα νέο που βρήκα πολύ ενδιαφέρον, ληστέψανε τον Corey Taylor. Όσο αυτός βρισκόταν στας Ευρώπας με τους Slipknot αλλά και με τους Stone Sour για την καθορισμένη φεστιβαλική τουρνέ, κάποιος εκμεταλλεύτηκε την απουσία του και μπούκαρε στο σπίτι του, κλέβοντας εξοπλισμό αξίας τριανταέξι λέει χιλιάδων δολαρίων. Υποθέτω έξυπνο. Δεν υπάρχει κάτι πιο διαφημιζμένο από την απουσία κάποιου σε τουρ, οπότε ήταν σέηφ επιλογή. Βέβαια δεν ξέρω την οικογενειακή κατάσταση του Taylor, μπορεί να είχε κάποια γυναίκα, κάποιο αμόρε στο σπίτι να μένει όσο λείπει. Βέβαια, μιλάμε για το σπίτι στην Iowa, είμαι σίγουρος πως ο frontman δύο υπερεπιτυχημένων μπαντών έχει αρκετά φράγκα να έχει πάνω από ένα σπίτι στο ονομά του, σε άλλες γωνιές των ΗΠΑ (βλέπε Λοζ Άντζελες).

Εγώ βέβαια χίλιες φορές θα προτιμούσα να μπουκάρω μέσα και απλά να μείνω μια δυο μέρες στο σπίτι του Taylor, έτσι να δω τη γλύκα. Να ανοίξω αναποφάσιστος το ψυγείο του, να ξαπλάρω στον καναπέ βλέποντας επαναλήψεις του Φρες Πρινς οβ Μπελαίρ, να παίξω Άνγκρυ Μπερντς στην τουαλέτα... Να ζήσω τη μεγάλη ζωή ρε παιδιά. Είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάποια ταινία με παρόμοια θεματολογία αλλά δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή. Κι αν είχα Ίντερνετ θα βαριόμουν να το ψάξω. Ένηγουεη, αρχικά είχε δηλώσει πως μέσα στα κλοπιμαία ήταν και δύο μπάσα του Paul Grey, αλλά ήταν παρεξήγηση καθώς αναφερόταν στα signature Fender μπάσα τα οποία είναι ρέπλικες των οργάνων του Gray, όχι τα πραγματικά. Αλλά ναι, οι βιτζιλάντες του Ίντερνετ ήταν έτοιμοι να κηρύξουν πόλεμο. «Πώς τόλμησε ο κλέφτης και ατίμασε τη μνήμη του Γκρέη;» Αστεία πράματα, το να έχεις απαιτήσεις από την ηθική πυξίδα ενός κλέφτη.

Κλείνοντας, ας βρούμε τον ΜΑΝ. Ο θρόνος έχει υπάρξει άδειος για αρκετό καιρό τώρα και είναι κρίμα. Γι’ αυτό λοιπόν έχω δύο υποψηφίους. Ο πρώτος πρόκειται για τον χειρότερο άνθρωπο στον πλανήτη ο οποίος είναι και συνάμα ένας από τους καλύτερους. Σε κάτι που ξεκίνησε αρχικά ως αστείο και κατέληξε σε πραγματικό πρότζεκτ έχουμε το "Gangnam Access Memories", ολόκληρος ο νέος δίσκος των Daft Punk mashed up με το "Gangnam Style". Εδώ. Είναι πραγματικά απαίσιο, αλλά άμα το βάλω και παίζει δυσκολεύομαι να το σταματήσω. Ο δημιουργός του είναι υποψήφιος για τον τίτλο γιατί έχει αρχίδια. Αψήφισε το γεγονός πως ήξερε πως αυτό που κάνει είναι λάθος και έκτρωμα, αλλά παρ’ όλα αυτά συνέχισε. Έχει στόφα ήρωα και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ένας άγνωστος, αλλά καταφέρνει να είναι και αρκετά οικείος. Έρχεται από το παρελθόν αλλά φέρνει μαζί του στιλ και γκρουβ. Αψηφά τους άγραφους κανόνες των νεανικών πάρτι οι οποίοι λένε πως κάνενα αγόρι δεν θα χορέψει, και το δωμάτιο θα μοιραστεί στα δύο. Αγόρια από τη μία, κορίτσια από την άλλη. Αγόρια κοντά στα πατατάκια. Όχι, αυτός σπάει τα σύνορα. Τα σπάει με κινήσεις καράτε και δεν συγχωρεί. Απολαύστε λοιπόν τον ανώνυμο νέρντουλα που χορεύει Όφφσπρινγκ, κάνοντας καράτε. Συγκινητικός και απολαυστικός (και μαστουρωμένος).
VIDEO

Αυτά.

Until next time,
-godspeed

I.T. The Rocking Raccoon

ps,

  • SHARE
  • TWEET