Zakk Wylde: «O Iommi είναι ο άρχοντας του είδους»

Εκθειάζει τον riff master και μιλάει για τα επικείμενα live του με τον Ozzy

22/11/2017 @ 19:31

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Loudwire, ο Zakk Wylde μίλησε σχετικά με την επιστροφή του στην μπάντα του Ozzy Osbourne και τη συμμετοχή του στις τελευταίες συναυλίες του.

«Θα είναι φανταστικά. Όπως λέω πάντα, είναι ευλογία που έχω τον Ozzy στη ζωή μου. Από τότε που άρχισα να ακούω Black Sabbath είναι κομμάτι μου. Μετά έγινε και νονός του γιου μου. Αγαπώ τους Sabbath και αγαπώ τον Ozzy. Το να είμαι στο συγκρότημα του είναι κάτι το καταπληκτικό. Στέκομαι εκεί που στέκεται και ο ήρωας μου. Είμαι πολύ τυχερός. Σίγουρα στις συναυλίες θα περάσουμε καλά».

Ο frontman των Black Label Society μίλησε και για τον Tony Iommi και τη μουσική του.

«Ο "άρχοντας" Iommi ξεκίνησε αυτό το είδος της μουσικής. Το δημιούργησε. Όλοι οι καλλιτέχνες του είδος, και οι πιο heavy, όπως οι Meshuggah και οι Pantera, έχουν ως κατευθυντήριο τη μουσική του».

«Είναι εξίσου σημαντικός με τον Μπετόβεν και τον Μπαχ, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Του χρωστάμε πολλά και η μουσική του θα υπάρχει για πολλά χρόνια, όπως ακριβώς και του Μότσαρτ. Πρέπει να είναι μέρος της εκπαίδευσης μας. Ακριβώς όπως ένας κλασικός μουσικός πρέπει να ξέρει να παίζει Μπαχ, έτσι και εμείς πρέπει να ξέρουμε τα τραγούδια των Sabbath και ειδικά τα riff του Iommi. Μπορεί να μην τα παίζουμε όλα, αλλά οφείλουμε να τα ξέρουμε».

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι είπε ο Gus G. σχετικά με την απόφαση του Ozzy να παίζει με τον Zakk Wylde και όχι με τον ίδιο στις τελευταίες του συναυλίες.

  • SHARE
  • TWEET