Ozzy και Zakk Wylde ξανά μαζί – Τι συμβαίνει με Gus G.

Διαβάστε τις εκατέρωθεν δηλώσεις

29/04/2017 @ 01:04

Για πρώτη φορά σε μια δεκαετία, ο Ozzy Osbourne και ο Zakk Wylde είναι και πάλι μαζί!

Γνωστοί ως ένα από τα πλέον «θανατηφόρα» δίδυμα τραγουδιστή-κιθαρίστα, θα βρεθούν ξανά μαζί στον δρόμο για μια σειρά headlining εμφανίσεων του Ozzy επί αμερικανικού εδάφους, αυτό το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από τις 14 Ιουλίου.

Παρ’ ότι έχουν ανέβει μαζί στην σκηνή ανά τα χρόνια, αυτές οι εμφανίσεις αποτελούν και την πρώτη συνεργασία τους για μια περιοδεία από το 2006. Επίσης, οι κοινές τους συναυλίες πρόκειται να είναι και η πρώτη σόλο περιοδεία του Ozzy στις ΗΠΑ για χρόνια, πλην της μίας και μοναδικής συμμετοχής των Ozzy & Friends στο Voodoo Music + Arts Experience της Νέας Ορλεάνης τον Οκτώβρη του 2015.

Εκτός της επανασύνδεσής του με την κιθάρα του Zakk Wylde, ο Ozzy θα ενώσει τις δυνάμεις τους με τους επί μακρά σειρά ετών συνεργάτες του Rob "Blasko" Nicholson (μπάσο), Tommy Clufetos (ντραμς) και Adam Wakeman (πλήκτρα).

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα ξαναβρεθώ στον δρόμο με τον Zakk, τον Blasko, τον Tommy και τον Adam», δηλώνει ο Osbourne. «Αυτό ξέρω να κάνω. Εδώ ανήκω, στον δρόμο.»

«Πραγματικά ανυπομονώ», προσθέτει και ο Wylde.

Τί γίνεται όμως με την συμμετοχή του Gus G. στην μπάντα; Ο ίδιος ο κιθαρίστας ανήρτησε τα εξής: 

«Ήταν τιμή και προνόμιο να παίζω στο πλευρό σου από το 2009. Τίποτα παρά υπέροχες μέρες και μια εμπειρία ζωής.

Προς Ozzy & Sharon – ευχαριστώ για όλα, σας αγαπώ!

Προς Blasko, Adam & Tommy – ευχαρίστησή μου να ροκάρω μαζί σας!

Ως fan, είναι υπέροχο να βλέπω τον Ozzy και τον Zakk ξανά μαζί. Έχει περάσει πολύς καιρός.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – ένα ευχαριστώ σε όλους τους fan που μου έδειξαν αγάπη και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τα λέμε εκεί έξω σύντομα!

Ozzy rules!

G.».

  • SHARE
  • TWEET