Δείτε τον Zack de la Rocha να παίζει κιθάρα σε μπάντα πριν τους Rage Against The Machine

Το video απεικονίζει τον Zack το 1990 ως μέλος των Hard Stance

07/07/2020 @ 11:46

Πριν γίνει ο εμβληματικός frontman των Rage Against The Machine, ο Zack de la Rocha ήταν μέλος μεταξύ άλλων, της hardcore μπάντας Hard Stance.

Πρόσφατα, ήρθε στη δημοσιότητα, ντοκουμέντο που παρουσιάζει 30 χρόνια πριν, τον de la Rocha να παίζει ζωντανά με τους Hard Stance σε συναυλία τον Μάρτιο του 1990.

Οι Hard Stance δημιουργήθηκαν το 1987, από τους de la Rocha (κιθάρα) και Eric Ernst (φωνητικά). Μετά την αποχώρηση του Ερνστ, ο de la Rocha ανέλαβε τα φωνητικά, ιδρύοντας έτσι τους Inside Out.

Στο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, μπορείτε να δείτε έναν Zack de la Rocha με κοντά μαλλιά, να παίζει κιθάρα σε μια από τις τελευταίες συναυλίες των Hard Stance, μπροστά σε ένα άκρως δυναμικό κοινό στο Hollywood Live club.

Το 1991 ως γνωστόν, ο Zack de la Rocha ιδρύει με τους Morello, Commerford και Wilk τους Rage Against The Machine, που πήραν το όνομά τους από ένα τίτλο που είχε προταθεί για την ονομασία ενός δίσκου των Inside Out, που όμως δεν ηχογραφήθηκε ποτέ.

Οι Rage Against The Machine επανασυνδέθηκαν πριν λίγο καιρό για συναυλίες που όμως αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας, ενώ ο de la Rocha φέτος συμμετείχε ως καλεσμένος στον εξαιρετικό νέο δίσκο των Run The Jewels, "RTJ4".

  • SHARE
  • TWEET