Ο Trent Reznor γράφει μουσική για τον Leonardo DiCaprio και απαντάει σε post θαυμαστών

Ενδείξεις για νέο Nine Inch Nails υλικό μέσα στο 2016

07/10/2016 @ 11:48

Ο Trent Reznor πόσταρε ένα μικρό απόσπασμα ενός νέου τραγουδιού που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της νέας δουλειάς του Leonardo DiCaprio, "Before The Flood".

Πρόκειται για ντοκιμαντέρ σχετικό με την κλιματική αλλαγή. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "A Minute To Breathe" και την σύνθεση συνυπογράφει ο Reznor με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, Atticus Ross. Το soundtrack της ταινίας –που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα- συμπληρώνουν οι μουσικές του συνθέτη Gustavo Santaolalla.

Το φιλμ θα προβάλλεται σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες από 21 Οκτωβρίου και θα κάνει την τηλεοπτική του πρεμιέρα απο τις οθόνες του National Geographic Channel στις 30 του ίδιου μήνα.

Δείτε παρακάτω το teaser, που φέρει την λεζάντα με την διευκρίνηση: «Αυτό ΔΕΝ  είναι νέοι Nine Inch Nails!», μιας και ο ίδιος ο Reznor είχε πέρυσι αποκαλύψει με tweet του την επιστροφή των NIN στο προσκήνιο μέσα στο 2016 και μόλις χθες απάντησε σε σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπονοώντας ότι νέο τους υλικό βρίσκεται καθ’ οδόν. 

Όταν οπαδός της μπάντας σχολίασε «Ο κόσμος χρειάζεται ΝΙΝ εδώ και τώρα!», ο Reznor απάντησε: «Το 2016 δεν έχει ακόμα τελειώσει».

 

  • SHARE
  • TWEET