Νέο project από Tim "Ripper" Owens και Chris Caffery των Savatage

Ο πρώην τραγουδιστής των Judas Priest και ο κιθαρίστας ηχογραφούν τον πρώτο τους δίσκο

16/06/2017 @ 12:19

Ο πρώην τραγουδιστής των Judas Priest, Tim "Ripper" Owens συνεργάζεται με τον κιθαρίστα των Savatage και των Trans-Siberian Orchestra, Chris Caffery, σε ένα νέο project.

Αυτή την εποχή, το ντουέτο σε συνεργασία με τον παραγωγό Roy "Z" Ramirez (Bruce Dickinson, Halford) γράφει το υλικό για το πρώτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την Frontiers Music Srl.

Μιλώντας για τη νέα του συνεργασία με τον Caffery, ο Owens αναφέρει:

«Με τον Chris είμαστε φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Γράψαμε μαζί το "The Shadows Are Alive" για τη σόλο δουλειά μου, "Play My Game" και από παλαιότερα υπήρχε διάθεση για να δουλέψουμε μαζί. Υπογράψαμε στην Frontiers. Στη νέα δουλειά οι Savatage συναντούν τους Judas Priest…»

Ο Owens αναφέρθηκε, επίσης, στην τρέχουσα κατάσταση του άλλου του συγκροτήματος, Project Rock, project που δημιούργησε πριν μερικά χρόνια με τους Keri Kelli (Slash ‘s Snakepit, Alice Cooper Ratt), James Kottak (Scorpions, Kingdom Come), Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Quiet Riot, Whitesnake, Dio) και Teddy "Zig Zag" Andreadis (Guns N’ Roses):

«Έχουμε ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και το νέο άλμπουμ είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Έχουν δημιουργηθεί μερικά διαδικαστικά προβλήματα με την εταιρεία. Είναι, όμως πολύ καλός δίσκος και θα τον κυκλοφορήσουμε».

  • SHARE
  • TWEET