King Diamond: Το "Abigail" μεταφέρεται σε graphic novel

O εμβληματικός frontman συμμετέχει στη συγγραφή της προσαρμοσμένης πλοκής

23/04/2021 @ 11:31

Το επιβλητικό concept άλμπουμ των King Diamond, "Abigail" αναμένεται να διασκευαστεί σε graphic novel σε συνεργασία με τη Z2 Comics.

Ο εκδοτικός όμιλος, που πρόσφατα ανακοίνωσε και τη σύμπραξή του με τους Blondie, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά τη διασκευή του περίφημου σεναρίου και την μεταφορά των χαρακτήρων της Abigail, Miriam Natias και Jonathan LaFey σε comic, οι Dan Watters (Limbo, Lucifer) και artist Damien Worm (The October Faction) θα συνεργαστούν με τον ίδιο τον King Diamond, με το εν λόγω έργο να αποτελεί την πρώτη συγγραφική του απόπειρα.

Όσον αφορά τις διάφορες εκδόσεις του graphic novel, το οποίο μπορείτε να προπαραγγείλετε εδώ, θα υπάρχει περιορισμένη ειδική έκδοση συνοδευόμενη από picture LP του άλμπουμ, που θα περιέχει τόσο το εξώφυλλο του comic, που μπορείτε να το δείτε παρακάτω, όσο και το πρωτότυπο.

Επιπρόσθετα, θα διατίθεται και περιορισμένων αντιτύπων υπερπολυτελής έκδοση του novel με σκληρόδετο εξώφυλο, υπογεγραμμένο από τον King Diamond, μαζί με μια Halloween μάσκα με το make-up του.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία, ο King Diamond ανέφερε:

«Η μεταφορά των ιστοριών μου σε graphic novel είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Z2 και με καλλιτέχνες όπως ο Dan Waters και ο Damien Worn, προσδίδει στο project υψηλό βαθμό ποιότητας. Όχι μόνο οι οπαδοί μας, αλλά όλοι οι λάτρεις των ιστοριών τρόμου θα εκτιμήσουν το σκοτάδι αυτού του έργου. Ανυπομονώ να σας το αποκαλύψω εγώ ο ίδιος όταν φτάνουμε κοντά στο Halloween. Η Abigail ξυπνάει ξανά».

Υπενθυμίζεται πως οι King Diamond ολοκληρώνουν το νέο τους άλμπουμ, "The Institute", έχοντας κυκλοφορήσει το single "Masquerade Of Madness", ενώ τελευταία τους κυκλοφορία ήταν το εξαιρετικό live άλμπουμ "Songs For The Dead".

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: King Diamond

King Diamond: «Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες για όσα ετοιμάζουμε»

  • SHARE
  • TWEET