Μέλη των Paradise Lost, Spirit Adrift, Pallbearer και Candiria διασκευάζουν Type O Negative

Δείτε τη συνεργασία τους στην εκτέλεση του "Everyone I Love Is Dead"

22/02/2021 @ 00:07

To Slay At Home φεστιβάλ δημιουργήθηκε και διοργανώνεται από τον Frank Godla του Metal Injection προκειμένου να προσφέρει στο κοινό livestream εμφανίσεις διάσημων μουσικών του metal με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα που θα προσφερθούν στην μουσική βιομηχανία.

Το φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε τον Μάιο, αλλά καθιερώθηκε σε μηνιαία βάση από τον περασμένη Σεπτέβριο, πραγματοποίησε ακόμα ένα livestream show για τον Φεβρουάριο. Την συγκεκριμένη μέρα έπαιξαν οι Gaerea, The Lion's Daughter, Hamferd, Obsidian Kingdom, Briqueville, Akiavel, Hivesmasher, Som, Covid Bastards και Hath. Επιπλέον, μέλη των Paradise Lost, Spirit Adrift, Pallbearer, Candiria, Imperial Triumphant, Kyng και Job For A Cowboy συνεργάστηκαν σε επιλεγμένες διασκευές.

Συγκεκριμένα οι Nick Holmes (Paradise Lost), Nate Garret (Spirit Adrift), Joseph D Rowland (Pallbearer), Mike MacIvor (Candiria) και ο ιδρυτής του φεστιβάλ, Frank Godla (Nitesoil), επέλεξαν να διασκευάσουν το "Everyone I Love Is Dead" των Type O Negative από το "World Coming Down". Δείτε την διασκευή εδώ.

  • SHARE
  • TWEET