«Απόπειρα αρπαχτής το sequel του Quadrophenia», δηλώνουν οι Who

Ο Pete Townshend και ο Roger Daltrey κρατούν σαφείς αποστάσεις από το εγχείρημα

09/06/2016 @ 13:55

Ο Pete Townshend και ο Roger Daltrey των Who αναφέρουν πως το σχεδιαζόμενο sequel του "Quadrophenia" δεν είναι παρά μια απόπειρα «αρπαχτής».

Τα νέα για το ξεκίνημα των γυρισμάτων του sequel της cult ταινίας –θα έχει τον τίτλο "To Be Someone"- ήρθαν στη δημοσιότητα πριν από μερικές μέρες με τους εναπομείναντες Who να κρατούν σαφείς αποστάσεις από το εγχείρημα.

Σε επίσημη ανακοίνωσή τους ο Pete Townshend και ο Roger Daltrey αναφέρουν: «Για το συγκρότημα και τον original παραγωγό Bill Curbishley, το όλο εγχείρημα είναι μια κραυγαλέα απόπειρα "αρπαχτής" που βασίζεται στη διαχρονικότητα της original ταινίας. Για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης κρίνουμε αναγκαίο να επισημάνουμε πως το εν λόγω project δεν έχει πάρει καμία έγκριση από τους Who, τα Who Films, τη Universal και προφανώς δε θα περιέχει ούτε μια νότα από τη μουσική της μπάντας».

Ο μάνατζερ των Who, Bill Curbishley δηλώνει σχετικά: «Μου φαίνεται πολύ παράξενο πως κάποιοι συντελεστές του original εγχειρήματος συμμετέχουν σε αυτήν την karaoke παρωδία . Το Quadrophenia είναι ένα επιδραστικό φιλμ που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην μουσική των Who και δεν είναι ένα προϊόν που μπορεί να μεταφέρει ο καθένας κατά το δοκούν».

  • SHARE
  • TWEET