Ετοιμάζεται το sequel του "Quadrophenia"

Το καλοκαίρι ξεκινούν τα γυρίσματα, το 2017 κυκλοφορεί η ταινία

30/05/2016 @ 13:48

Το sequel της βρετανικής ταινίας "Quadrophenia" ετοιμάζεται, 37 χρόνια μετά από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με τη συμμετοχή των Phil Daniels και Toyah Wilcox, ηθοποιών που συμμετείχαν και στην ταινία του 1979.

Να υπενθυμίσουμε πως η αρχική μεταφορά του γνωστού άλμπουμ των Who στην μεγάλη οθόνη, εστίασε στις βίαιες συγκρούσεις των Mods με τους Rockers της δεκαετίας του ’60, στην παραλία του Brighton. Όπως έχει διαρρεύσει, το sequel, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Ray Burdis βασισμένος στο βιβλίο "To Be Someone" του Peter Meadow, θα επαναπροσεγγίσει τους χαρακτήρες σε ένα επόμενο, πιο ώριμο σημείο της ζωής τους.
 
Περιγράφοντας την «επιστροφή» του Quadrophenia η Toyah Wilcox δηλώνει: «Το Quadrophenia ποτέ δεν έφυγε από την επικαιρότητα. Κάθε γενιά συνδέεται μαζί του, πράγμα το οποίο δεν περιμέναμε όταν το πρωτογυρίζαμε».

Εστιάζοντας στην ιδιαίτερη εξέλιξη της Monkey, ρόλου που είχε αναλάβει στην original ταινία, αναφέρει: «Στο sequel του Quadrophenia η Monkey εργάζεται στη βιομηχανία του σεξ, είναι παντρεμένη με έναν από τους άλλους χαρακτήρες της ταινίας και είναι swingers».

Το sequel του Quadrophenia θα κυκλοφορήσει το 2017.

Δείτε εδώ μια κλασική σκηνή της «πρώτης» Quadrophenia.  

  • SHARE
  • TWEET