Δείτε τους The Who να αποδίδουν συνοδεία ορχήστρας το "Behind Blue Eyes"

Η εμφάνιση του σχήματος στα πλαίσια της εκπομπής του Stephen Colbert διαδέχθηκε αυτή των Idles που παρουσίασαν το "Crawl"

18/04/2022 @ 14:29

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν την εκτεταμένη τους περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, οι The Who ήταν οι μουσικοί προσκεκλημένοι στην βραδινή εκπομπή του Stephen Colbert την περασμένη Παρασκευή, 15 Απριλίου.

Το θρυλικό συγκρότημα, παρουσίασε ζωντανά συνοδεία ορχήστρας το κλασικό του κομμάτι "Behind Blue Eyes", σε μια εμφάνιση που μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Η ακουστική εκτέλεση, που μαγνητοσκοπήθηκε στο Royal Albert Hall, αποτέλεσε μέρος της σειράς συναυλιών προς υποστήριξη του Teenage Cancer Trust που έλαβαν χώρα τον περασμένο μήνα, και στις οποίες συμμετείχαν επίσης οι Liam Gallagher, Ed Sheeran, Yungblud, μεταξύ άλλων, καθώς και του οργανισμού Teen Cancer America που συμπλήρωσε 10 χρόνια ύπαρξης.

Επιπρόσθετα, η εμφάνιση των The Who αξίζει να σημειωθεί πως διαδέχθηκε αυτή των Idles στην ίδια εκπομπή, όπου και παρουσίασαν το single τους "Crawl!" μέσα από το περσινό εξαιρετικό "Crawler", ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2021 σύμφωνα με το Rocking.

Οι Idles, εμφανίστηκαν ζωντανά την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Coachella, με την μαγνητοσκοπημένη τους εμφάνιση, που μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ, να έλαβε χώρα στο Barrowland Ballroom στη Γλασκώβη.

  • SHARE
  • TWEET