Fan των Smiths καταλαμβάνει ραδιοσταθμό και απαιτεί να ακούγονται μόνο κομμάτια του συγκροτήματος

Η επερχόμενη ταινία για τους Smiths βασίζεται σε αληθινή ιστορία

05/05/2016 @ 13:42

Εδώ και αρκετά χρόνια το Hollywood προσπαθεί να κάνει μια ταινία για τους Smiths με τον εμπνευσμένο τίτλο "Shoplifters of the World”. Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως η ταινία μπαίνει στο στάδιο της παραγωγής καθώς ο Morrissey έχει δώσει την πολυπόθητη έγκριση.

Η ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Joe Magnaniello, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που εκτυλιχθήκαν στο Ντενβερ, το 1988. Ένας, ελαφρώς «διαταραγμένος» νεαρός fan των Smiths ενοχλημένος από την διάλυση της αγαπημένης του μπάντας καταλαμβάνει έναν ραδιοσταθμό, κρατάει ομήρους τους ραδιοφωνικούς του παραγωγούς και υπό την απειλή όπλου απαιτεί να ακούγονται στο πρόγραμμα, μόνο κομμάτια των Smiths.

Ο Morrissey εκτός από την έγκρισή του για τα γυρίσματα, έχει δώσει και την άδεια χρησιμοποίησης της μουσικής των Smiths στην ταινία. Ο Magnaniello αναφέρει πως η παρελθοντική στενή σχέση του Morrissey με τον σκηνοθέτη της ταινίας Stephen Kijak έπαιξε τον ρόλο της στην χρησιμοποίηση του καταλόγου της μουσικής του συγκροτήματος.

Όπως δήλωσε σχετικά: «Θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα έχουμε την δυνατότητα να συνοδέψουμε τις εικόνες με την χαρισματική μουσική των Smiths».

Θυμηθείτε εδώ το video του “Shoplifters Of The World Unite” των Smiths που ενέπνευσε τον τίτλο της ταινίας.

  • SHARE
  • TWEET