Νέος δίσκος από τους Soen

Η progressive metal μπάντα αποκάλυψε και το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ

23/10/2020 @ 11:05

Οι Soen ανακοίνωσαν την άφιξη του, νέου τους, πέμπτου δίσκου.

Ο διάδοχος του εξαιρετικού "Lotus" θα ονομάζεται "Imperial" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Η σπουδαία progressive metal μπάντα, συνόδευσε την αποκάλυψη της άφιξης του δίσκου με την δημοσίευση του πρώτου single για το κομμάτι "Antagonist".

O Martin Lopez, σχολιάζοντας τον δίσκο και το "Antagonist" ανέφερε:

«Η επικρατούσα κατάσταση ήταν προφανώς ένα τρελό, απαίσιο πράγμα, για όλους. Για εμάς, ως μπάντα, ήταν πολύ εκνευριστικό το να μην μπορούμε να παίξουμε ζωντανά. Ταυτόχρονα όμως, μας έδωσε μια καθαρή ματιά στο να συνειδητοποιήσουμε πλήρως αυτόν τον δίσκο. Ήμασταν σε θέση να δουλεύουμε 12 ώρες την μέρα για μήνες, πετυχαίνοντας την ροή και το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμούσαμε.

Θα είμαστε πάντα η μπάντα που επιθυμεί να πολεμάει για την ελευθερία και όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, τους ανθρώπους, όσους είναι σε μειονεκτική θέση. Οφείλουμε να κάνουμε τις μεγάλες ερωτήσεις, όπως το τι στο καλό κάνουμε με τις ζωές και το είδος μας, πού βρίσκεται η συμπόνοια. Γιατί επιμένουμε να δοκιμάζουμε και να τσακίζουμε το είδος μας;

Όσο προχωράμε, βρίσκουμε έμπνευση στο θλιβερό γεγονός πως ο κόσμος όσο πάει και πολώνεται περισσότερο. Επιχειρούμε να κατανοήσουμε πως αυτό θα μας επηρεάσει».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Imperial" ενώ υπενθυμίζουμε πως ο προκάτοχός του είχε αναδειχθεί από τη συντακτική ομάδα του Rocking τόσο ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς του όσο και ένα από τα 100 metal άλμπουμ της δεκαετίας.

  1. Lumerian
  2. Deceiver
  3. Monarch
  4. Illusion
  5. Antagonist
  6. Modesty
  7. Dissident
  8. Fortune

Δείτε επίσης:

Soen, Wheel, The Price @ Gagarin 205, 05/09/19

Soen: «Σαν μουσικοί πρέπει να θίγουμε τα προβλήματα που βλέπουμε»

  • SHARE
  • TWEET