Smashing Pumpkins: Κοντά στο reunion;

Ο Billy Corgan ξανά σε επαφή με όλα τα μέλη του αυθεντικού line-up (video)

17/08/2016 @ 14:25

Το 2016 είναι η χρονιά των reunion, αλλά θα φτάσει στο σημείο να σημειώσει στην αντίστοιχη λίστα του και τους Smashing Pumpkins;

Μετά την τριών τετάρτων επανασύνδεση του αυθεντικού line-up, το βράδυ της 26ης Μαρτίου σε συναυλία στο Λος Άντζελες, ο frontman και ιθύνων νους του συγκροτήματος, Billy Corgan δημοσιοποιεί ότι είναι και πάλι σε επαφή με όλα τα πρώην μέλη της μπάντας και ότι «υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ιδέα ότι υπάρχει η πιθανότητα να ξαναβρεθούν όλοι μαζί».

Το 1988, οι Smashing Pumpkins δημιουργήθηκαν από τον Billy Corgan, τον κιθαρίστα James Iha, την μπασίστρια D’arcy Wretzky και τον ντράμερ Jimmy Chamberlin, που ήταν και ο πρώτος που είδε την πόρτα της εξόδου από το σχήμα, το 1996, μετά από τον θάνατο λόγω υπερβολικής δόσης του session κιμπορντίστα Jonathan Melvoin και του δικού του προβλήματος με τις καταχρήσεις. Έκτοτε επέστρεψε αρκετές φορές. Η Wretzky έφυγε το 1999, ενώ ο Iha έμεινε στους Pumpkins μέχρι την διάλυσή τους το 2000.

Ο Billy Corgan συνέχισε να ηγείται των Smashing Pumpkins από την «ανάσταση» του γκρουπ το 2006. Αν και έχουμε ήδη τρία άλμπουμ, το αίτημα του κοινού για επανένωση του κλασικού line-up της μπάντας παραμένει πάγιο.

«Συμβαίνουν κάποια πράγματα αλλά ανήκουν στο είδος που δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί είναι περισσότερο ιδιωτικά παρά δημόσια», λέει ο Corgan στο video που ανέβηκε στο Facebook και μπορείτε να δείτε παρακάτω. «Ήρθα σε επαφή με την D’arcy για πρώτη φορά σε 16, 17 χρόνια. Είναι υπέροχο να έχω πίσω την φίλη μου. Το πρωτεύον είναι να έχουμε όλοι καλές σχέσεις και πάλι».

Η D’arcy Wretzky δεν έχει σχολιάσει ακόμη δημοσίως την επικοινωνία της με τον Corgan, ούτε έχει προβεί σε κάποια κοινή εμφάνιση με μέλος των Pumpkins επί σκηνής.

Αναμένουμε!

  • SHARE
  • TWEET