Ο Glen Matlock θα είναι ο μπασίστας του νέου δίσκου των Blondie

Ο συνιδρυτής των Sex Pistols είχε αντικαταστήσει τον Leigh Foxx στις πρόσφατες συναυλίες του alternative σχήματος

06/09/2022 @ 11:55

Όπως φαίνεται, ο συνιδρυτής και αρχικός μπασίστας των Sex Pistols, Glen Matlock, θα συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Blondie.

Ο μουσικός, που αντικατέστησε τον Leigh Foxx την άνοιξη στις συναυλίες του ιστορικού σχήματος, έπειτα από τραυματισμό του Foxx, θα αναλάβει το μπάσο στον διάδοχο του "Pollinator" του 2017.

Την είδηση, αποκάλυψε ο κιθαρίστας Chris Stein σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπου δήλωσε πως οι Blondie αυτή τη φορά στο νέο δίσκο, σε αντίθεσή με τον προκάτοχο του, δεν θα διαθέτουν συμμετοχές, παρά θα είναι μόνο η μπάντα και ο Matlock.

Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο box set της μπάντας, ονόματι "Blondie: Against The Odds 1974-1982", που μεταξύ άλλων περιέχει 124 κομμάτια, εκ των οποίων τα 36 ακυκλοφόρητα.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο biopic "Pistol" που εξιστορεί την πολύκροτη σταδιοδρομία των θρυλικών Sex Pistols, ενώ ο Matlock συμμετείχε στην The Great Rock 'N' Roll Sea Cruise στο Αιγαίο τον Αύγουστο.

Δείτε επίσης:

Οι Blondie αποκτούν το δικό τους graphic novel

Glen Matlock: «Οι Sex Pistols θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους δίσκους»

  • SHARE
  • TWEET