Punk rock κρουαζιέρα στο Αιγαίο το προσεχές καλοκαίρι

Stranglers, Buzzcocks, Fleshtones, Nomads, Glen Matlock, The Dictators, κ.ά. θα συμμετέχουν στη The Great Rock 'N' Roll Sea Cruise

02/12/2021 @ 12:48

Έπειτα από την περίφημη  Keeping the Blues Alive Αt Sea Mediterranean II που μετατέθηκε για το επόμενο καλοκαίρι καθώς και την πρόσφατα ανακοινωθείσα διαδρομή του Hammership όπου θα συμμετέχει πληθώρα κορυφαίων heavy metal ονομάτων, ανακοινώθηκε άλλη μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο Πέλαγος για το προσεχές καλοκαίρι. 

Συγκεκριμένα, από τις 18 έως τις 23 Αυγούστου, η The Great Rock 'N' Roll Sea Cruise, θα ταξιδέψει από την Αθήνα προς το Izmir της Τουρκίας με ενδιάμεση στάση στη Μύκονο.

Σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες εμπειρίες, η εν λόγω κρουαζιέρα, της οποίας η προπώληση έχει ξεκινήσει στον ακόλουθο σύνδεσμο, επικεντρώνεται γύρω από το garage και punk rock, με μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στην συνδιοργάνωση των Little Steven's Underground Garage και Sixthman να είναι οι The Stranglers, Buzzcocks, Graham Parker, Wilko Johnson, The Professionals, o Glen Matlock, The Fleshtones, The Nomads, The Dictators, και πολλοί άλλοι, με το lineup να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την αφίσα με τους μουσικούς που αναμένονται να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade, ενώ εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής διαδρομής.

  • SHARE
  • TWEET