Δείτε τα ολόφρεσκα βίντεο των Serj Tankian, Gojira, The Dear Hunter, Mike Scheidt (YOB), Amaranthe και Ugly Kid Joe

29/05/2012 @ 11:30
Το Rocking.gr για ακόμη μια φορά σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες.

Καταρχάς, ο Serj Tankian των System Of A Down έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του δυναμικού "Figure It Out" από την επερχόμενη solo δουλειά του, "Harakiri".



Εν συνεχεία έχουμε τους Γάλλους πρωτοστάτες του μοντέρνου, τεχνικού death metal, Gojira, στο ομότιτλο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους, "L' Enfant Sauvage".

 

Οι The Dear Hunter, μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μπάντες στο χώρο του μοντέρνου progressive rock, έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο για το κομμάτι "Never Forgive, Never Forget" από το "Black" EP της κυκλοφορίας τους, "The Color Spectrum".



Ο Mike Scheidt, ο mainman των ...ασήκωτων doomsters YOB, το ρίχνει στο ακουστικό μπαλαντοειδές rock και μας το δείχνει στο clip για το κομμάτι του, "In Your Light".



Παρακάτω βλέπουμε τους Amaranthe σε μελωδικό metalcore με εναλλαγές ανδρικών γυναικείων φωνητικών από το περσινό ομώνυμο ντεμπούτο τους και το κομμάτι "1.000.000 Lightyears".



Για το τέλος κρατήσαμε την επιστροφή των Ugly Kid Joe μετά από δεκαπέντε χρόνια με το "Stairway To Hell" EP...

  • SHARE
  • TWEET