Οι Queen κυκλοφορούν το πρώτο τους video game

Το θρυλικό συγκρότημα βρήκε μια ασφαλή εναλλακτική στα live για την περίοδο της πανδημίας

01/03/2021 @ 09:57

Το κορυφαίο συγκρότημα των Queen αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο του video game. Με τις συναυλίες να έχουν μπει στον πάγο εδώ και αρκετό καιρό, το θρυλικό rock συγκρότημα βρήκε μια ασφαλή εναλλακτική με το "Queen: Rock Tour". Χωρίς μάσκες και κοινωνική απομόνωση, μόνο η παλιά καλή αίσθηση της εμπειρίας ενός live μέσω του πρώτου βιντεοπαιχνιδιού των Queen.

Οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν τα κομμάτια της μπάντας, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους παρέα με τα υπόλοιπα μέλη στην σκηνή. Το "Queen: Rock Tour" έρχεται στην συμπλήρωση 50 ετών από την πρόσληψη του John Deacon στο συγκρότημα, το οποίο συμπλήρωνε το κλασικό lineup του συγκροτήματος και ήταν κάτι το οποίο οι Queen ήθελαν να γιορτάσουν πάνω στην σκηνή. Ωστόσο, η πανδημία δεν τους το επέτρεψε, αναγκάζοντας τους να αναβάλλουν την περιοδεία που είχαν προγραμματίσει, για το 2022.

Η μουσική της μπάντας είχε συμπεριληφθεί σε αρκετά παιχνίδια στο παρελθόν, αλλά είναι η πρώτη φορά που το ίδιο το συγκρότημα κυκλοφόρησε κάτι δικό του. Το "Queen: Rock Tour" θα είναι διαθέσιμο σε Android και iOS συσκευές.

  • SHARE
  • TWEET