Τι μάθαμε χθες στην τηλεόραση: Η Sharon τα βρήκε με τον Ozzy!

«Είναι δύσκολο να πάσχεις από εθισμό στο σεξ», δήλωσε η σύζυγος του θρυλικού μουσικού

28/09/2016 @ 22:36

Σε πιο ...κίτρινα νέα, χθες στην εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης, "Conan", η καλεσμένη Sharon Osbourne μίλησε για τον πολυσυζητημένο τσακωμό της με τον Ozzy Osbourne, ο οποίος κάνει εντατική θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ, όπως αποκάλυψε τον περασμένο Αύγουστο. Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Μάιο η ίδια η Sharon Osbourne αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον Ozzy βρισκόταν σε άθλιο σημείο και τον είχε διώξει από το σπίτι, όταν έμαθε για τον ερωτικό δεσμό που είχε με την πρώην κομμώτριά του.

Τώρα, η Sharon ρωτήθηκε από τον Conan O' Brien αν «τα συζητήσανε και τα βρήκανε».

Εκείνη απάντησε: «Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το λες, αλλά τα βρήκαμε. Ξέρεις, είναι δύσκολο να είσαι εθισμένος. Του αρέσει το υπερβολικό αλκοόλ, τα υπερβολικά ναρκωτικά, το υπερβολικό σεξ. Τα πάντα σε υπέρμετρο βαθμό. Οπότε, είναι δύσκολο για κάποιον που υποφέρει από κάτι τέτοιο.»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Michelle Pugh δήλωσε: «Όταν λέω ότι μου έδειξε τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου, το εννοώ. Με έκανε να αισθάνομαι η πιο όμορφη και λατρεμένη γυναίκα του κόσμου.» Επίσης, πρόσθεσε πως ο Ozzy ήταν «δυστυχισμένος» στον γάμο του και ότι υπήρχε μεταξύ τους σύνδεση σε «συναισθηματικό επίπεδο».

  • SHARE
  • TWEET