«Οι Ghost έχουν αλλάξει 10 φορές lineup»

Ο Papa Emeritus θεωρεί πως η ανωνυμία είναι πρόβλημα για πολλά μέλη της μπάντας

12/03/2017 @ 11:03

Οι Ghost συνεχίζουν να κρατούν την ανωνυμία τους, με τον τραγουδιστή Papa Emeritus να φέρεται ως το μοναδικό σταθερό μέλος τους.

Ο Papa Emeritus σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως αυτός είναι πίσω από το 95% όσων κάνουν οι Ghost και μίλησε για την ανωνυμία, τις αλλαγές στο lineup και τα δικά του καθήκοντα.

«Οι μάσκες και οι στολές έχουν παρεξηγηθεί. Δεν πρόκειται απλά για την εμφάνιση. Η ανωνυμία σου επιτρέπει να κάνεις ότι μουσική θες» .

«Η ανωνυμία όμως ενοχλεί πολλά μέλη μας. Πάντα θες να δεις στον εαυτό σου, αυτό που μόνο εσύ θες. Γι' αυτό είχαμε και πολλές αλλαγές στο lineup, 10 μέχρι τώρα. Βέβαια, δεν επηρεάζουν τον ήχο μας. Είναι σαν το θέατρο. Όταν πας να δεις το "Faust" δεν περιμένεις να αλλάξει ποτέ το περιεχόμενο» .

«Εγώ είμαι ο αρχηγός. Δημιούργησα τη μπάντα, συνθέτω, σχεδιάζω τα shows μας, δίνω συνεντεύξεις. Είμαι πίσω από το 95% όσων κάνουμε»

Πρόσφατα, ο Σουηδός μουσικός Martin Persner ισχυρίστηκε πως ήταν για επτά χρόνια μέλος της μπάντας, με το όνομα Omega μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι.  Ο ίδιος υποσχέθηκε να αποκαλύψει τους λόγους της αποχώρησης (ή απόλυσης;) σε λίγο καιρό.

  • SHARE
  • TWEET